صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دکتر طهرانچی:

کارآمدی دوره دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی مورد توجه قرار گرفته است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کارآمدی دوره دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی مورد توجه قرار گرفته است.
کد خبر : 404200

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی بعدازظهر امروز در حاشیه بازدید از محل برگزاری مصاحبه‌های دوره دکتری در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: به دلیل اهمیت آزمون دوره دکتری و پذیرش عادلانه داوطلبان، تصمیم گرفتیم مصاحبه‌ها را به‌صورت یک‌پارچه در واحد علوم و تحقیقات برگزار کنیم.


وی افزود: بر اساس اعلام ظرفیت واحدهای دانشگاهی، 10 هزار و 400 ظرفیت پذیرش دوره دکتری در نظر گرفته شده که باید برای پر کردن این ظرفیت‌ها نهایت دقت صورت گیرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در دو سال گذشته مصاحبه‌های دوره دکتری را به صورت منطقه‌ای و استانی برگزار کردیم. ارزیابی‌ها باعث شد به این نتیجه برسیم که مصاحبه‌های دوره دکتری امسال را به‌صورت یک‌پارچه در واحد علوم و تحقیقات برگزار کنیم.


طهرانچی ادامه داد: 32 هزار نفر برای انجام مصاحبه دعوت شدند و بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و با نظمی خاص، داوطلبان در موعد مورد نظر برای مصاحبه به واحد علوم و تحقیقات مراجعه می‌کنند.


وی گفت: اساتید مجرب از واحدهای سراسر کشور، داوری تخصصی مصاحبه‌ها را برعهده دارند و در جریان بازدیدم از مصاحبه‌ها متوجه شدم که استادان و دانشجویان همگی راضی هستند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره ارتقای کیفیت در دوره‌های تحصیلات تکمیلی گفت: باید کارآمدی در دوره دکتری مورد توجه قرار گیرد. در این زمینه اجرای طرح پایش جزء برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی است. در جریان اجرای این طرح 20 هزار زمینه پژوهشی نظام‌مند طراحی شده است. برای کنترل کیفیت ورودی آزمون جامع را برگزار خواهیم کرد. بر این اساس آزمون جامع کیفی‌سازی شده و از سال آینده تحصیلی به صورت جدی بر اساس برنامه‌ریزی‌ها برگزار می‌شود.


طهرانچی ادامه داد: همچنین در دانشگاه آزاد اسلامی، نظام کنترل دوگانه برپا خواهیم کرد به این صورت که علاوه بر هیئت داوران که متشکل از اساتید هستند، هیئت تحریریه مجلات نیز نظام کنترل دانشگاه را برعهده خواهند گرفت تا این‌گونه، کیفیت در دوران تحصیلی به حداکثر برسد.


وی درباره چالش با وزارت علوم در تأیید کُد رشته‌ها گفت: همکاری خوبی بین دانشگاه، سازمان سنجش، وزارت علوم و وزارت بهداشت وجود دارد و آنها به این اعتماد رسیده‌اند که دانشگاه آزاد اسلامی دنبال کیفیت است. همان‌طور که دکتر غلامی وزیر علوم بارها اعلام کرده که دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کیفی شدن است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مورد برگزاری یک‌پارچه مصاحبه‌های دکتری گفت: با تحقیقات به عمل آمده متوجه شدیم که میزان انحراف نمره قبلاً بالا بوده است. اکنون با برگزاری یک‌پارچه مصاحبه‌های دکتری این مشکل را حل کرده‌ایم.


طهرانچی در پاسخ به سؤال خبرنگار آنا درباره مشوق‌های وام شهریه گفت: توافق‌های خوبی با بانک‌ها صورت گرفته و بر اساس مصوبه هیت أمنا سود سپرده دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان سپرده پشتیبان وام شهریه در نظر گرفته می‌شود. به این ترتیب وام شهریه افزایش می‌یابد.


وی در خصوص افزایش نرخ شهریه گفت: در این زمینه تصمیماتی گرفته شده و تنوع‌هایی بر اساس شرایط داوطلبان در میزان شهریه در نظر گرفته شده است که به زودی آنها را اعلام خواهیم کرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره ایمن‌سازی واحد علوم و تحقیقات بیان کرد: کار مطالعه ایمن‌سازی علوم و تحقیقات تمام شده است و در مرحله انتخاب پیمانکار قرار داریم. هفته آینده فاز دوم ایمن‌‌سازی علوم و تحقیقات را آغاز می‌کنیم. امنیت دانشجویان بسیار مهم است.


طهرانچی در پاسخ به سؤال دیگری در مورد وجود بی‌کاری در فارغ‌التحصیلان دوره‌های تحصیلات تکمیلی تصریح کرد: رویکرد نسبت به تحصیلات تکمیلی در کشورهای مختلف متفاوت است. زمانی آمریکایی‌ها شعار دادند که می‌خواهیم دانشجویان دوره دکتری را کم کنیم، بعد متوجه شدند که اشتباه می‌کنند. اگر دانشجویان دوره دکتری فقط برای کار در دانشگاه تربیت می‌شوند، باید به ظرفیت‌ها توجه شوند ولی زمانی که به دنبال تربیت افسران اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم باید بدانید که هنوز ظرفیت در این زمینه وجود دارد. شرکت‌های دانش‌بنیان به متخصصان هوشمند نیازمندند تا بتوانند خدمات مؤثری را به مردم ارائه دهند.


وی در پایان درباره حمایت از تیم‌های ورزشی دانشجویی گفت: با مشورت شورای عالی ورزش، ورزش حرفه‌ای دختران و پسران را مورد حمایت جدی قرار خواهیم داد تا دانشجویان بتوانند در محیط‌های بانشاط به فعالیت‌های ورزشی بپردازند.


انتهای پیام/4107/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر