خودروی حامل کندوی زنبور عسل واژگون شد، 12 نفر نیش خوردند!
مجتبی خالدی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: ساعت 03:50 دقیقه بامداد امروز در محور شهرستان اقلید - گردنه امامزاده اسماعیل در استان فارس یک خاور که حامل کندوهای زنبورعسل بود واژگون شد.
وی اضافه کرد: واژگونی این خودرو خسارتی به دنبال نداشت، اما زنبورهای رهاشده در منطقه تاکنون 12 نفر را گزیدند.
سخنگوی اورژانس کشور در ادامه در خصوص مقابله با درد و تبعات ناشی از زنبورگزیدگی تصریح کرد: در صورتی که افراد با زنبورگزیدگی روبهرو میشوند در اولین اقدام باید نیش زنبور را از داخل پوست خارج کنند تا درد ناشی از آن کاهش پیدا کند.
خالدی اضافه کرد: استفاده از کمپرس آب سرد میتواند در کاهش درد تأثیرگذار باشد.
وی تأکید کرد: اگر محل گزیدگی قرمزی غیرعادی نداشته باشد و فرد دچار تنگی نفس نشود نشاندهنده این است که مشکل جدی وجود ندارد.
سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به اینکه نیش زنبور میتواند تا مرگ افراد هم پیش رود تصریح کرد: اگر فردی پس از گزیدگی با نیش زنبور دچار تنگی نفس و یا کل بدنش دچار کهیر شد باید بلافاصله با اورژانس تماس بگیرد و یا خود را به نزدیکترین مرکز درمانی برساند.
خالدی به سایر علائم زنبورگزیدگی و ورود سم زنبور در بدن به ورم ناحیه گلو و دهان اشاره کرد و ادامه داد: تنفس مشکل و صدادار، تهوع و استفراغ، شوک آنافیلاکسی، سنکوب، سبکی سر، سردرد، تب، خوابآلودگی، تشنج، اضطراب، درد قفسه سینه، کاهش سطح هوشیاری، کاهش فشارخون نیز از علائم دیگری است که نشان میدهد سم زنبور آلوده بوده و وارد بدن فرد شده است.
وی خاطرنشان کرد: در هنگام زنبور گزیدگی عضو گزیده شده را بالاتر از سطح بدن قرار دهید و بیحرکت نگهداشته شود و در این هنگام نیازی به مصرف آنتیبیوتیک نیست.
انتهای پیام/4087/
انتهای پیام/