صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۵ - ۱۷ تير ۱۳۹۸

تکمیلی ملانظری ///////////

///////
کد خبر : 403207

رئیس دانشگاه الزهرا(س) بیان کرد: اگر در دانشگاه به افزایش سلامت روانی دانشجویان کمک کنیم، این سلامت به جامعه تزریق می‌شود و آینده کشور را می‌سازد.


وی خاطرنشان کرد: دانشگاهی که امروز در شرایط سخت در حال تلاش است، کارایی چندانی نخواهد داشت. نباید نگاه هزینه‌ای به دانشگاه شود بلکه باید نگاه سرمایه‌گذاری به فعالیت‌های دانشگاه کرد و اعتقاد داشت این سرمایه‌گذاری باز خواهد گشت.


ملانظری اشاره کرد: با نگاه به بیانیه گام دوم انقلاب خواهیم دید مقام معظم رهبری تمدن‌سازی را به علم و پژوهش وابسته کردند. دانشگاه‌های نمی‌توانند مسکن‌های لحظه‌ای تجویز کنند بلکه در بلندمدت و با سرمایه‌گذاری بلندمدت، راه‌حل‌های دانشگاه نتیجه خواهد داد.


رئیس دانشگاه الزهرا(س) اظهار کرد: افزایش تاب‌آوری در جوانان و برآورده شدن انتظاراتی که از آنها وجود دارد، با اعتماد به دانشگاه ممکن خواهد بود.


وی اذعان کرد: نسل جوان و دانشجو حاضر نیست برای تحلیل مسائل وقت بگذارد و تحلیل عمیقی ندارد. یکی از دلایل سطحی شدن تحلیل دانشجویان، گسترش فضای مجازی است که عادت به خواندن مطالب کوتاه و چند جمله‌ای فراگیر شده است و در کار برای دانشجویان باید این ملاحظات دیده شود.


انتهای پیام/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر