صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
الفت:

دانشگاه باید یک گفتمان کوتاه و مشروع را طراحی و به جامعه ارائه دهد

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: دانشگاه باید یک گفتمان کوتاه و مشروع را طراحی و به جامعه ارائه دهد.
کد خبر : 403168

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدباقر الفت عصر امروز در دومین پنل نشست روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری کشور که با محوریت دانشگاه با دولت در شرایط تحریم در دانشگاه الزهرا برگزار شد، اظهار کرد: هدف از تحریم تنها عوامل بیرونی نیست بلکه هدف‌های اجتماعی مطرح است که این منطق در تمام دنیا مطرح است.
وی با تاکید بر اینکه تاب‌آوری ملی در مواجه شدن با تحریم حائز اهمیت است، افزود: ایران در برجام به تمامی تعهدات خود جامه عمل پوشاند در حالی که آمریکا زیر برجام زد و به تعهدات خود پایبند نماند. این موضوع برای مردم باید مشهود شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: از روز گذشته جامعه اسلامی در خصوص برجام گام دوم را برداشت.
الفت بیان کرد: باید استراتژی مقاومت را برای مردم مشهود کنیم و تاب‌آوری مردم را ارتقا دهیم. برای ارتقای تاب‌آوری مردم باید سازوکارها را تغییر دهیم. همچنین مدیریت بحران را به کار بگیریم که بخش عمده در اختیار دولت است.
وی با بیان اینکه بُعد دیگر، بُعد گفتمانی است، اظهار کرد: باید بر اساس یک چهارچوب کلی این گفتمان شکل بگیرد. دانشگاه باید یک گفتمان کوتاه و مشروع را طراحی و به جامعه ارائه دهد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه تصریح کرد: بُعد سوم ، بُعد رفتاری است. اعتماد مردم نسبت به نهادها کاهش یافته است برای افزایش و ترمیم این اعتماد باید تغییر رفتار بدهیم.
الفت با اشاره به اینکه سال جاری سال برگزاری یکی از رویدادهای مهم کشور است، ادامه داد: امسال انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود. از دانشگاه‌ها انتظار می‌رود که در بحث افزایش مشارکت جامعه در این رویداد تاثیرگذار باشد.
وی خاطرنشان کرد: با همفکری دانشگاهیان و وزارت کشور باید تلاش کنیم میانگین مشارکت مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی کاهش پیدا نکند. میانگین حضور مردم در ۱۰ سال اخیر در انتخابات مجلس شورای اسلامی ۶۵ درصد است. برای قوی بودن صندوق انتخابات باید تلاش کنیم . قدرت مشارکت اجتماعی در این صندوق پدیدار می شود.
انتهای پیام/4107/۴۰۸۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر