میوه در میادین میوه و ترهبار 35 درصد از میانگین سطح شهر ارزانتر است
سیدحسین اعرابی در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در خصوص افزایش قیمت در میوههای تابستانه اظهار کرد: گرمای هوا همیشه در این مقطع از سال وجود دارد که باعث افزایش قیمتها میشود و اینگونه نیست که اعلام شود امسال به این دلیل افزایش در نرخ محصولات ایجاد میشود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه سیستم لجستیک ما در محصولات کشاورزی و باغی دارای تجهیزات مناسب نبوده و فاقد زنجیره سرد است این موضوع باعث افزایش ضایعات در این فصل میشود.
معاون بازرگانی سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران با اشاره به این مطلب که زنجیره سرد در محصولات پروتئینی اجرا شده ولی ناوگان محصولات کشاورزی از آن بهره نمیبرد، افزود: در فصل تابستان گرما باعث افزایش ضایعات از زمان برداشت محصول تا حمل، از مبادی تولید تا مراکز عرضه میشود.
اعرابی با بیان این مطلب که در حال حاضر میوههای سردرختی وضعیت خوبی دارد و در ارتباط با عرضه عمده محصولات مشکل خاصی وجود ندارد، از اختلاف میانگین قیمت محصولات عرضه شده در میادین میوه و ترهبار در مقایسه با سطح شهر سخن به میان آورد و گفت: میانگین درصد اختلاف قیمت در گروه میوهجات هفته گذشته 35 تا 38 درصد با سطح شهر اختلاف قیمت داشته و این اختلاف قیمت در گروه سبزیجات برگی و غیربرگی 30 تا 35 درصد بوده است.
وی در ادامه به قیمت بخشی از میوههای تابستانه سخن گفت که از آن جمله میتوان به قیمت هر کیلو سیب گلاب 9 هزار و 500 تومان، زردآلو شکرپاره 11 هزار و 500 تومان، زردآلو سایر 8 هزار تومان، گیلاس تکدانه 14 هزار تومان، گیلاس قرمز سیاه و صورتی 8 هزار و 900 تومان و هلو 8 هزار و 600 تومان اشاره کرد.
معاون بازرگانی سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران در پایان به فرآیند قیمتگذاری در میادین میوه و ترهبار اشاره کرد و گفت: در کمیته نرخگذاری که متشکل از نمایندگان وزارت صنعت، جهاد کشاورزی و شورای اسلامی شهر تهران است بهصورت هفتگی جلساتی برگزار شده و نسبت به تغییرات در قیمتها تصمیمگیری میشود هرچند ممکن است در محصولات تابستانه برداشت منطقهای شروع و عرضه به بازار زیاد شده و باعث افت قیمتها شود که در آنصورت در بین هفته نیز جلساتی تشکیل میشود.
انتهای پیام/4105/پ
انتهای پیام/