صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۲ - ۱۶ تير ۱۳۹۸
معاون دانشگاه آزاد اسلامی تبریز:

دانشگاه‌ها در دهه پنجم انقلاب حل‌المسائل جامعه باشند

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تأکید کرد: در دهه پنجم انقلاب دانشگاه‌ها باید در تمام ابعاد حل‌المسائل جامعه باشند.
کد خبر : 402869

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، محمدتقی وردینی صبح امروز در مراسم آغاز دوره‌های معرفت‌افزایی و دانش‌افزایی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: دانشگاه در تعریف ماهوی آن، محلی است که محققان جوان و پژوهشگران مستقل با تکیه بر معلومات به کشف مجهولات می‌پردازند و سعی می‌کنند روز به روز دایره این معلومات گسترده‌تر شود.


وی افزود: دانشگاه محلی است که در آن می‌توان به خودشناسی و خداشناسی رسید به عبارتی دیگر دانشگاه محلی است که به راحتی می‌توان خود را شناخت و از این طریق خدا را شناخت.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد تبریز به رسالت دانشگاه اشاره کرد و گفت: رسالت دانشگاه فقط آموزش‌محور بودن نیست، انتظارات از دانشگاه صرفاً پژوهشی، مهارتی و کارآفرینی هم نیست. در دهه پنجم انقلاب دانشگاه باید دانشگاه اجتماعی و چندبعدی باشد و در تمام ابعاد آموزشی، پژوهشی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی  حل المسائل مشکلات جامعه باشد.


وردینی با اشاره به فرمایش‌های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، تصریح کرد: جایگاه دانشگاه و استاد در گام دوم انقلاب پررنگ است. نقش علم و پژوهش، نقش جوانان و استادان، تبیین سبک زندگی اسلامی و غرب‌شناسی از مؤلفه‌های گام دوم انقلاب است که در موضوعات در کارگاه‌های معرفت‌افزایی و دانش‌افزایی استادان به آن پرداخته خواهد شد.


وی افزود: ضرورت حضور در این کارگاه بر کسی پوشیده نیست و صرف‌نظر از تأثیر مثبت حضور در این جلسات که در فرآیند ارتقای استادان در استادیاری، دانشیاری و استادی دارد باید استادان اهمیت چنین کارگاه‌هایی را مدنظرداشته باشند.


دبیر هم‌اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی نیز در مراسم آغاز دوره‌های معرفت‌افزایی و دانش‌افزایی استادان واحد تبریز گفت: دوره‌های دانش‌افزایی و معرفت‌افزایی در صورتی مفید واقع خواهد شد که در کنار تدریس و توضیحات استادان دوره‌ها، اعضای هیئت علمی شرکت‌کننده دقت و تأمل کافی بر روی موضوع داشته باشند.


میرابراهیم آقازاده با اشاره به فرمایش امام راحل مبنی بر اینکه اگر دانشگاه اصلاح شود، جامعه اصلاح می‌شود، گفت: دانشگاه نقش محوری و اساسی در جامعه ما و پیشبرد انقلاب دارد، بخش اعظم ظهور و بروز انقلاب از دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه بوده است، وحدت حوزه و دانشگاه بود که منجر به خروج بیگانگان و استعمارگران از کشور شد.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر