صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۱ - ۱۵ تير ۱۳۹۸
امیر رستگاری مطرح کرد؛

تعهد وزارت دفاع در تحویل بموقع شناورهای تولیدی

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از تعهد این سازمان نسبت به تحویل بموقع شناورهای تولیدی خبر داد.
کد خبر : 402681

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، امیر دریادار امیر رستگاری در جمع مدیران و جمعی از جوانان سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تأکید بر اعتماد به جوانان و استفاده از مدیران جوان در سطوح عالی مدیریتی و صنعتی تصریح کرد: سازمان صنایع دریایی مملو از مدیران و نیروهای جوان و کارآمد است، نیروهایی که آینده‌سازان سازمان و میهن اسلامی ایران هستند.


وی افزود: ورود به حوزه صادرات و طرح تحول صنایع دریایی کشور به‌عنوان چشم‌انداز جدید این سازمان موجب شده تا به‌عنوان یک سازمان زنده، پویا و فعال به دستاوردهای بزرگی دست یابد.


رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به ورود این سازمان به عرصه صادرات بیان کرد: خدا را شاکریم که در حوزه صادرات وارد شده‌ایم، امیدوارم با تکیه بر مدیران تحصیل‌کرده و توانمند و نیروی جوانان بتوانیم سهم بیشتری در این عرصه جهانی به دست آوریم.


رستگاری با اشاره به اهمیت طرح تحول صنایع دریایی کشور اظهار کرد: به جرئت می‌توان گفت سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع یکی از مبتکرترین و پیشگام‌ترین سازمان‌های صنعتی کشورمان است که با ارائه ایده طرح تحول صنایع دریایی و پیگیری آن و اختصاص بیش از ۴۵ درصد این طرح به خود و تولید ۷۶ فروند شناور، چشم‌انداز جدیدی برای صنعت دریایی و سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع به تصویر کشد.


وی خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم مأموریت‌های جدید سازمان صنایع دریایی را در کنار مأموریت ذاتی خود که پشتیبانی و تأمین تجهیزات و محصولات دریایی نظامی باشد محقق کنیم، با دو پدیده وضعی و الزامی مواجه هستیم.


رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: ما با چهار عامل روبه‌رو هستیم؛ اولین عامل شرایط تحریم است، امروز شاهد شدیدترین تحریم‌های ممکن در حوزه فناوری، اقتصادی، صنعتی، واردات و صادرات هستیم، دومین عامل عدم امکان جابه‌جایی ارز و منابع مالی با منشأ خارجی و رساندن آن به دست تولیدکنندگان است و مسئله سومی که با آن روبه‌رو هستیم تأمین تجهیزات و قطعاتی است که در سایر کشورها به راحتی در دسترس صنعت‌گران است.


رستگاری با تأکید بر تعهد این سازمان در تحویل بموقع شناورها گفت: ملزم هستیم در مدت زمانی که توافق کرده‌ایم و با کیفیت و البته قیمت رقابتی شناورها را بسازیم و در کنار این مسائل با رقبای خارجی در دیگر کشورها نیز رقابت کنیم. اگر می‌خواستیم با نگاه محافظه‌کارانه به این موضوع نگاه کنیم شاید به این عرصه طرح تحول وارد نمی‌شدیم؛ زیرا مسئولیت اصلی سازمان صنایع دریایی چیز دیگری است، اما اعتقاد داریم اگر وارد این عرصه نمی‌شدیم صنعت دریایی کشور کماکان در مسیر با اتکا به صنایع خارج از کشور باقی مانده و شاهد رشد و شکوفایی صنعت دریایی بومی نمی‌شدیم.


وی تصریح کرد: خوشبختانه تفکر در نیروهای مسلح ایران بر خلاف سایر کشورهای جهان، تولید بومی است و مسئولیت این تولید بر عهده وزارت دفاع و سازمان صنایع دریایی قرار گرفته است. از طرفی افزایش دانش، تکنولوژی و جذابیت نیز برای صنعت دریایی کشور امری ضروری بوده پس ما با ورود به طرح تحول صنعت دریایی به همه این اهداف مهم دست پیدا خواهیم کرد.


رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح یادآور شد: آینده صنعت دریایی کشور به عملکرد سازمان صنایع دریایی بستگی دارد اگر به‌درستی عمل کنیم، صنعت دریایی کشور رونق خواهد گرفت و به جایی خواهیم رسید که دیگر هیچ‌کس به خود اجازه ندهد سفارش شناور به خارج داده و ارز این کشور را به حساب شرکت‌های خارجی واریز کند.


رستگاری افزود: در این مسیر باید باور و اعتقاد خود به موفقیت را تقویت کنیم و ایمان داشته باشیم که این راه، موفقیت و آینده صنعت دریایی و سازمان صنایع دریایی را تضمین خواهد کرد. باید باور موفقیت را در خود تقویت کنیم از سوی دیگر باید به‌خوبی تکالیف خود را انجام دهیم، ما صنعت‌گر هستیم و در یک میدان مسابقه قرار گرفته‌ایم در این مسیر باید همانند دوندگان با تمام توان و قدرت و البته با امید حرکت کنیم.


وی هم‌سویی و هم‌گرایی را موتور جلوبرنده هر سازمان دانست و گفت: دستورپذیری، نظم و هم‌سو بودن کارکنان سازمان یکی از شروط موفقیت سازمان است. کار شما کار بسیار بزرگی است، پس باید آمادگی کامل داشته و با قدرت حرکت کنیم تا بتوانیم به‌خوبی و با موفقیت همچون گذشته از این مسیر عبور کنیم. نگاهمان به آینده صنایع دریایی و صنعت دریایی بسیار روشن است.


رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: فرماندهی معظم کل قوا شجاعت، دیانت و تخصص را سه ویژگی کارکنان نیروهای مسلح می‌دانند و می‌فرمایند؛ کسی که در نیروهای مسلح خدمت می‌کند باید این سه ویژگی را دارا باشد و از هیچ مانعی هراس نداشته و در مواجهه با موانع شجاعانه، عاقلانه، امیدوارانه، خلاق و مبتکر عمل کند؛ پس قطعاً دری به روی شما بسته نخواهد بود.


رستگاری خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم کسانی که در حوزه دریا کار می‌کنند به‌دلیل گستردگی و پیچیدگی دانشی که در این حوزه وجود دارد، نگاه جامعی نسبت به مسائل دارند؛ زیرا در حوزه دریا همه سیستم‌ها، زیرسیستم‌ها و سامانه‌ها وجود دارد و صنعتی بسیار پیچیده به شمار می رود؛ این پیچیدگی و گستردگی به مدیران جوان ما نگاهی بلند می‌دهد و باید از این ظرفیت‌های عظیم و نیروهای جوان استفاده بیشتری ببریم تا به پویایی و نوآوری بیشتری دست یابیم.


انتهای پیام/4079/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر