صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۰ - ۱۲ تير ۱۳۹۸
به همت یک واحد فناور انجام شد؛

تولید انبوه‌ کود آمونیوم تیوسولفات در دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

تولید انبوه کود آمونیوم تیوسولفات از ضایعات پالایشگاهی و صنایع شیمیایی در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس محقق شد.
کد خبر : 402145

مدیرعامل شرکت افق فانوس لنگرگاه مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس درباره تولید انبوه کود آمونیوم تیوسولفات به خبرنگار خبرگزاری آنا، در بندرعباس گفت: این شرکت با کمک  و حمایت‌های مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برای نخستین‌ بار در کشور موفق به تولید کود آمونیوم تیوسولفات از ضایعات پالایشگاهی و صنایع شیمیایی شد که با تولید و ساخت این محصول داخلی، ایران در جایگاه  سومین کشور در آسیا بعد از چین و هند، دارای دانش فنی تولید این محصول قرار گرفت.


مهدی رنجبر افزود: آمونیم تیوسولفات به‌صورت محلول 60 درصد به‌عنوان کود مایع در کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کود برای تثبیت نیتروژن خاک به کار می‌رود که از ویژگی‌های بارز این کود دفع آفت‌­های نباتی و حشرات، بالابردن تناژ محصول در هکتار و رفع مشکلات قلیایی بودن خاک­‌های ­کشاورزی آن است.


وی گفت: از مزایای بارز این طرح می‌توان به  کشاورزی و توسعه پایدار اشاره کرد که اصلاح خاک و دفع شوری همراه با افزایش کیفیت و راندمان محصولات استراتژیک کشاورزی مثل کلزا ذرت، گندم، برنج و... .را شامل می‌شود و به‌لحاظ اقتصادی نیز موجب افزایش درآمد کشاورزان، اشتغال‌زایی در کشاورزی و صنعت، تأمین نیاز داخل و امکان صادرات، بی‌نیازی به واردات و تولید کودهای  فسفاته، صرفه‌جویی ارزی، جلوگیری از خام‌فروشی گوگرد و تولید محصول با ارزش افزوده بیشتر را سبب می‌شود.


مدیرعامل شرکت افق فانوس لنگرگاه افزود: این کود با کاهش آلودگی آب‌های زیرزمینی و سطحی،  آلودگی خاک را در اثر تجمع نیترات و کادمیوم کاهش می‌دهد و موجب نیاز کمتر به استفاده از سموم و سلامت بیشتر برای انسان، حیوان و گیاه می‌شود و به حفظ سلامت محیط زیست نیز کمک قابل توجهی می‌کند.


رنجبر افزود: محصولات این شرکت در سامانه ارزیابی فناوری ایران (سافا) حائز سطح آمادگی فناوری (TRL5) قرار گرفته است که می‌توان به برتری این محصول در دومین نمایشگاه فن‌بازار کشور با محور کشاورزی و منابع طبیعی در بهمن‌ماه 1397 و کسب محصول برتر هیئت داوران در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار ایران در دی‌ماه 1397 اشاره کرد که از افتخارات بارز این محصول به شمار می‌رود.


انتهای پیام/4062/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر