دامن زدن به منازعات جناحی با مصالح اسلامی و ایرانی ناسازگار است
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، آیتالله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار مسئولین صندوق ذخیره فرهنگیان و شرکت سرمایهگذاری فرهنگیان، معلمین و مجموعه کارکنان آموزش و پرورش را از سرمایههای بزرگ هر جامعهای، مخصوصاً در ایران اسلامی دانست و گفت: آسایش معیشتی معلم، آرامش روحی و روانی جامعه و تقویت بنیه آموزشی کشور را به دنبال دارد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری چرایی، چگونگی و اهداف تأسیس صندوق ذخیره فرهنگیان، گفت: معلمان حقیقتاً کمترین امتیازات را در جامعه ما دارند و میخواستیم در کنار آب باریک حقوق بازنشستگی، سرمایهای را در اختیار این انسانهای نجیب قرار دهیم.
به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، هاشمی رفسنجانی با تأکید بر نقش و حضور الهامبخش معلمان در مبارزات قبل از پیروزی، سالهای اول پیروزی انقلاب و بعدها در 8 سال دفاع مقدس و حتی همکاری آنان برای ترویج فرهنگ سازندگی در کشور، گفت: پاداش معلمان نبود که در پاسخ به صداقت، شجاعت، نجابت و وفاداری آنها به نظام، سرمایه آتیه آنها را، آن هم در برنامه که درآمدهای ارزی و ریالی دولت بالا بود، کم کند.
وی با اشاره به سوابق آموزش و پرورشی بسیاری از مسئولان دولت فعلی و آگاهی آنان از مشکلات معلمین، اظهار امیدواری کرد که مشکلات پولی و درآمدهای ارزی، آینده آموزشی جوانان و نوجوانان این مملکت را تحت تأثیر قرار ندهد و در برنامه ششم خواست فرهنگیان مدنظر باشد.
هاشمی رفسنجانی با ارائه تحلیلی از اوضاع منطقه، مخصوصاً شرایط امروز یمن، گفت: باید با تدبیر و دوراندیشی، سیاست داخلی و خارجی کشور را در جهت حفظ و تقویت نظام، تداوم حضور تأثیرگذار در منطقه و تعامل با جهان تنظیم کرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، همدلی داخلی و همکاری منطقهای و جهانی را موجب تقویت جایگاه ایران در نظام بینالمللی دانست و گفت: تجربیات مثبت و منفی گذشته و اوضاع کنونی که شاهد رشد قارچگونه گروههای تروریستی در منطقه و بعضی از کشورهای اسلامی هستیم، ایجاب مینماید که با عقلای جهانی برای کم کردن آلام جامعه انسانی تعامل داشته باشیم.
وی دامن زدن به منازعات باندی و جناحی را ناسازگار با مصالح اسلامی و ایرانی توصیف کرد و گفت: همه باید برای سربلندی ایران، تقویت تشیع و جهانی شدن فرهنگ اسلام تلاش کنیم.
در آغاز این دیدار آقای دکتر زرهانی، عضو هیئت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان و رئیس هیأت مدیره شرکت سرمایهگذاری فرهنگیان ضمن ارائه گزارشی از روند تأسیس، فعالیتها و برنامههای صندوق، گفت: صندوق در زمان وزارت دکتر نجفی، در دولت دوم جنابعالی، یعنی سال 1374 تأسیس شد و الان نزدیک به 800 هزار نفر از فرهنگیان عضو آن هستند.
وی با اشاره به مشکلاتی که طی سالهای اخیر برای معلمین عضو صندوق ایجاد شده است، گفت: متأسفانه دولت سابق در چهار سال دوم به تعهداتش برای پرداخت سهمی برابر پرداخت فرهنگیان، عمل نکرد و حتی قانون آن را از بندهای برنامههای پنج ساله پنجم حذف کرد.
وی اظهار امیدواری کرد که دولت فعلی با گنجاندن همان بند به قانون برنامه پنج ساله، ششم، به حق و حقوقی که دولت سازندگی برای فرهنگیان در نظر گرفته بود، عمل نماید.
انتهای پیام/