پلیس در برخورد با بدحجابان کرامت افراد را خدشهدار نکند
اکبر رحمتی در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاهی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با اشاره به برخورد پلیس با موضوع بدحجابی اظهار کرد: پلیس بهعنوان ضابط قضائی و بر اساس قانون باید با افرادی که به شئونات اسلامی توجه نمیکنند و با پوششهای نامتعارف در جامعه حضور مییابند برخورد کند اما نوع برخورد پلیس با مردم باید بهگونهای باشد که حقوق و کرامت افراد خدشهدار نشود.
وی ادامه داد: برخوردهای خشن در موضوع بدحجابی بازدارنده نخواهد بود، چراکه برخی از افراد جامعه بهدلیل لجبازی با قوانین موجود در جامعه، حجاب را رعایت نمیکنند و به آن بیاعتنایی میکنند اما باید توجه داشت که بدحجابی زمینه را برای بروز دیگر آسیبهای اجتماعی فراهم میکند.
این آسیبشناس اجتماعی با بیان اینکه برخی از پروندههای نزاع در دادگاهها بهدلیل پوشش نامناسب افراد و تعرض افرادی دیگر به آنها تشکیل شده است گفت: باید قبول کرد که افراد پلیدی که در جامعه از هر فرصتی برای تعرض به زنان استفاده میکنند، بیشتر به سراغ بانوانی میروند که پوشش مناسبی ندارند لذا بدحجابی علاوه بر بیاحترامی به قوانین کشور و دین اسلام، زمینه را برای بروز دیگر آسیبها مهیا کرده و از همه مهمتر افرادی که پوشش مناسبی ندارند آرامش و امنیت آنها نیز در معرض تهدیدهای مختلف قرار میگیرد.
رحمتی تصریح کرد: بهترین راه برای حل موضوع بدحجابی در جامعه اقدامات فرهنگی است که رسانه ملی نیز میتواند در این عرصه با تولید برنامههای فاخر مفید واقع شود. از این نکته نیز نباید غافل شویم که دشمنان ایران اسلامی تمام تلاش خود را انجام میدهند تا اعتقاد مردم را سست کنند و در این راه مبالغ سنگینی را درنظر گرفتهاند لذا اگر مسئولان ذیربط موضوع بدحجابی را حل نکنند، در آیندهای نزدیک این موضوع به بحران در جامعه تبدیل خواهد شد و دشمنان بهدنبال دوقطبیسازی در جامعه از طریق موضوع بدحجابی هستند.
وی اظهار کرد: اگر خانوادهها از دوران کودکی به پوشش دختران توجه کنند، این افراد در دوران جوانی با پوشش نامناسب وارد جامعه نخواهند شد و نکته مهم در این حوزه این است که قطعاً داشتن پوشش اسلامی موجب آرامش و امنیت افراد در جامعه میشود و دختران را از تهدیدهای خطرناک دور نگه میدارد.
انتهای پیام/4110/
انتهای پیام/