صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رمضانی در گفتگوی تفصیلی با آنا:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان مهمترین هدف برنامه‌های تابستان 98 در مدارس است

مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال شعار ما در پر کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان، مهارت‌آموزی است یعنی هر دانش‌آموز باید یک مهارت یاد بگیرد.
کد خبر : 401807

علی رمضانی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در خصوص برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان 98 گفت: امسال شعار ما در پر کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان، مهارت‌آموزی است. به این معنا که هر دانش‌آموز باید یک مهارت یاد بگیرد.


وی اضافه کرد: هدف این کار زمینه‌سازی برای اشتغال و رونق تولید است.


مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: امسال برنامه ما این است که در حوزه اقتصادی با دانش‌آموزان کار شود و در بحث تربیت اقتصادی دانش‌آموزان، آموزش مدیریت اقتصادی، احیای ظرفیت پنهان بومی و محلی و خانوادگی، مدیریت بهینه دانش‌آموزان در مصرف و رونق تولید داخل با توجه به مناطق ویژه محروم و کم‌برخوردار برنامه‌ریزی‌های خاصی انجام داده‌ایم.


رمضانی محورهای فعالیت آموزش و پرورش را در حوزه‌های فرهنگی، هنری و علمی دانسته و ادامه داد: مهارت‌های معرفتی، هویتی و بصیرتی، همچنین مهارت‌های خدماتی، اقتصادی و اشتغال‌زایی و همچنین تربیت‌بدنی و سلامت زیرشاخه‌های فعالیت‌های آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان به حساب می‌آید.


وی با اشاره به اینکه مدارس پایگاه‌های اوقات فراغت هستند، ادامه داد: کانون‌های فرهنگی تربیتی، دارالقرآن‌ها، اردوگاه‌های دانش‌آموزی، سالن‌های ورزشی، پایگاه‌های تشکل‌های دانش‌آموزی، پژوهش‌سراها و هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از مکان‌هایی است که دانش‌آموزان می‌توانند برای گذران اوقات فراغت و مهارت‌آموزی به آنها مراجعه کنند.


مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: تمامی کلاس‌های برگزار‌شده در دوره‌های اوقات فراغت به مدت هفت هفته برگزار می‌شود و دانش‌آموزان می‌توانند برای این دوره‌ها ثبت‌نام کنند.


رمضانی به نکته مهم دیگری اشاره کرده و ادامه داد: سیاست اصلی در این طرح این است که مهارت‌های تربیتی، پرورشی و کارآفرینی با نگاه هنری و تربیت‌بدنی آموزش داده شود؛ به این معنا که همه فعالیت‌ها با اصول هنری و تربیت‌بدنی به دانش‌آموزان آموزش داده شده تا به این طریق نشاط و شادابی دانش‌آموزان تأمین شود.


فعالان کانون‌های پرورشی تقدیر می‌شوند


مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش در خصوص کلاس‌های تشویقی دانش‌آموزان در اردوگاه شهید باهنر تهران گفت: در طول سال کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان فعال هستند و در این کانون‌ها بیش از 4 میلیون دانش‌آموز در 22 انجمن فعالیت دارند.


وی ادامه داد: در سال گذشته بیش از 10 میلیون و 83 هزار نفر در مسابقاتی که در رشته‌های مختلف در این کانون‌ها برگزار شد، شرکت کردند و تابستان امسال اردوگاه شهید باهنر میزبان 2 هزار نفر از برگزیدگان این مسابقات است.


زیارت‌اولی‌ها امسال به پابوس امام رضا(ع) می‌روند


رمضانی در خصوص برگزاری اردوهای دانش‌آموزی گفت: بیش از 10 هزار دانش‌آموز امسال به اردوی علوی اعزام می‌شوند که اولویت این اردوها با دانش‌آموزان مناطق محروم است.


وی ادامه داد: 5 هزار دانش‌آموز متوسطه دختر مناطق محروم که تا به حال به زیارت امام رضا(ع) نرفته‌اند نیز برای اولین بار با شروع هفته کرامت به سفر زیارتی مشهد مقدس اعزام می‌شوند.


شورای دانش‌آموزی در تابستان برنامه‌های ویژه دارد


مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در شورای دانش‌آموزی بیش از 9 میلیون دانش‌آموز در سال گذشته فعالیت داشتند که 720 هزار نفر به عنوان برگزیده انتخاب شدند.


وی عنوان کرد: این دانش‌آموزان در دوران سال تحصیلی به فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی می‌پردازند و امسال سه برنامه ویژه را دنبال کرده‌اند. برنامه اول سیل مهربانی بود که دانش‌آموزان در این طرح به کمک دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده بسیج شده و فعالیت‌های زیادی را در این خصوص انجام دادند.


رمضانی به طرح دیگری که توسط شورای دانش‌آموزی برگزار شد اشاره کرد و گفت: جشنواره آینه زمان برگزار شد که به سیره و زندگی امام خمینی(ره) می‌پرداخت.


مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش به بحث حمایت از کالای ایرانی اشاره کرد و افزود: این موضوع نیز توسط دانش‌آموزان در شوراهای دانش‌آموزی مورد توجه قرار گرفت و در این زمینه فعالیت‌هایی در مدارس انجام شد.


وی تأکید کرد: افرادی که در برگزاری این سه دوره خلاقیت، ابتکار و موفقیت داشتند، انتخاب شده و قرار است تابستان امسال را در اردوگاه شهید بهشتی اصفهان و میرزا کوچک‌خان مازندران سپری کنند.


تقدیر از برگزیدگان مسابقات قرآنی


رمضانی در خصوص برگزاری مسابقات قرآنی در سال تحصیلی گذشته در مدارس گفت: در سال تحصیلی 98-97 بیش از 7 میلیون و 800 هزار دانش‌آموز در این مسابقات شرکت کردند و برگزیدگان آن نیز مشخص شدند. امسال برای تقدیر از این دانش‌آموزان، تمامی آنها به استان زنجان و خراسان رضوی دعوت و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.


حمایت از کالای ایرانی و فرهنگ تلاش


مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش در خصوص برنامه‌های دیگری که آموزش و پرورش برای ایام فراغت دانش‌آموزان فراهم دیده است، گفت: اداره کل فرهنگی و هنری آموزش و پرورش بیش از یک هزار و 182 مرکز کانون فرهنگی، هنری و تربیتی دارد که امسال برای معرفی محصولات ایرانی در هر استان یک نمایشگاه دایر کرده است و به این طریق روش‌های رونق تولید و استفاده از کالای ایرانی در بین دانش‌آموزان آموزش داده می‌شود.


توانمندسازی دانش‌آموزان


رمضانی به بحث اردوهای توانمندسازی دختران و پسران دانش‌آموز در مدارس اشاره کرد و افزود: این برنامه قرار است از مهر سال 98 در همه مدارس کشور کلید بخورد.


مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در راهکار 8-8 به بحث ورود آموزش و پرورش به فعالیت‌های دانش‌آموزان اشاره جدی شده و این موضوع به عنوان تکلیف آموزش و پرورش آمده است.


وی تصریح کرد: بر اساس این ماده، بحث مشارکت فعال آموزش و پرورش در مواجهه با نیازهای کنونی جامعه و موضوع شیوع بیماری‌های فراگیر، زلزله، محیط زیست و سیل پرداخته شده است و در واقع بر اساس آن دانش‌آموزان باید با تمامی این موارد آشنا شوند تا در موارد خطر بتوانند با آن روبه‌رو شوند.


رمضانی خاطرنشان کرد: به همین منظور اولین دوره تربیت مدرس برای این دوره‌ها در مهر ماه کلید می‌خورد تا مربیان آموزش‌دیده این مسائل را به دانش‌آموزان منتقل و آنها را برای مواجهه با این پدیده‌های طبیعی و بحران‌ها آماده کنند.


مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: امسال برای دانش‌آموزان سیل‌زده نیز برنامه‌های ویژه‌ای داریم و قرار است آنها به اردوگاه رامسر منتقل شده تا بحث نشاط و شادی آنها تأمین شود تا بتوانند سال جدید را با انرژی بیشتر در کلاس‌ها حاضر شوند.


وی به بحث تربیت بدنی و سلامت نیز اشاره کرد و افزود: در این زمینه نیز فعالیت‌های زیادی صورت گرفته و مسابقات ورزشی در سطح مدارس برگزار شده است که تابستان امسال هر استان به‌طور جداگانه از برگزیدگان خود تقدیر خواهد کرد.


انتهای پیام/4087/4076/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: علی رمضانی
ارسال نظر