صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۰ - ۰۹ تير ۱۳۹۸
توسط سازمان فاوای شهرداری تهران؛

آمار شهر و شهرداری تهران در 3 دهه گذشته منتشر می‌شود

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران از انتشار سالنامه‌های آماری شهرداری از سال 1363 تا تا ۱۳۹۶ در سامانه «داده نمای تهران» خبر داد.
کد خبر : 401425

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان فاوای شهرداری تهران، محمد فرجود با اشاره به تهیه و انتشار آمارنامه شهر و شهرداری تهران توسط این سازمان گفت: سالنامه‌های آماری تصویری شفاف از وضعیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شهر تهران ارائه می‌دهند و سازمان فاوا به تازگی این اطلاعات آماری را به طور کامل در درگاه data.tehran.ir منتشر کرده است.


وی با اشاره به سابقه تهیه آمارنامه‌ها گفت: آمارهای سالانه شهرداری تهران از سال 1363 به صورت گزارش عملکرد منتشر می‌شد، اما این آمارنامه‌ها تنها از سال 1384 از طریق درگاه اینترنتی شهرداری در دسترس قرار می‌گرفت و این روال تاکنون به صورت سالانه و منظم ادامه داشته است.


مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران افزود: در تازه‌ترین اقدامِ مرکز آمار و رصد شهری وابسته به سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، تمامی سالنامه‌ها مربوط به شهر و شهرداری تهران از سال 1363 به طور کامل و جامع و با قابلیت دانلود در اختیار عموم مردم قرار گرفته است.


فرجود سپس با اشاره به کاربردها و ضرورت تهیه و انتشار آمارنامه‌های شهری گفت: آمارنامه‌ها به عنوان مرجع داده‌های شهری شناخته می‌شوند و می‌توانند پاسخگوی نیازهای آماری طیف گسترده‌ای از مخاطبان برای دستیابی به آمار و اطلاعات مناسب جهت پژوهش یا توسعه کسب و کارهای مختلف و نیز برای تهیه اطلس‌ها یا گزارش‌های گوناگون باشند.


مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران در پایان، انتشار و استفاده از آمار را شاخصی از توسعه‌یافتگی دانست و گفت: هر چه بیشتر از داده‌های شهری استفاده شود، نشان‌دهنده توسعه‌یافتگی آن شهر و زمینه‌ساز برنامه‌ریزی مبتنی بر اطلاعات و داده‌های درست است.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

برچسب ها: محمد فرجود
ارسال نظر