صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۷ - ۰۹ تير ۱۳۹۸
امامی عنوان كرد:

هزار و 500 پايان‌نامه و رساله دكتری گنجينه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان

مدیر پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان گفت: وجود بالغ بر هزار و 500 پایان‌نامه و رساله‌ دكتری تخصصی در این دانشگاه به عنوان یكی از گنجینه‌های ارزشمند علم مطرح است.
کد خبر : 401424

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لارستان، حسن امامی صبح امروز در جلسه دفاعیه یکی از دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان اظهار کرد: روند كاربردی‌شدن پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان در دستور كار دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان قرار دارد.


وی با بیان اینکه رئیس مركز آموزشی هلال احمر لارستان دانشجوی دكتری برنامه‌ریزی شهری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان بود و از رساله خود دفاع کرد، گفت: افشین جعفرنیا در رساله خود با عنوان (برنامه‌ریزی مدیریت بحران‌های طبیعی با استفاده از سیستم DIS)، شهرستان لارستان را در‌باره مناطق آسیب‌زا در زمان وقوع سیل مورد بررسی قرار داده كه می‌تواند به عنوان یك منبع مهم برای برنامه‌ریزی‌های آینده،  مورد استفاده ارگان‌های مربوطه قرار گیرد.


مدیر پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی لارستان ادامه داد: قدمت رشته جغرافیا در این واحد دانشگاهی از سال 1366 تاكنون است و فارغ‌التحصیلان بسیاری از این دانشگاه در پست‌های مهم سازمانی در شهرستان و استان مشغول به فعالیت هستند كه این امر نشان‌دهنده حضور استادانی مبرز و برنامه‌های آموزشی مدون است.


امامی افزود: با ادغام حوزه پژوهشی و آموزشی، هم‌افزایی در دانشگاه شكل گرفته كه نشان از اتحاد و انسجام بیشتر اعضای هیئت علمی و استادان با فعالیت‌های پژوهش‌محور و حضور مؤثرتر آنان در جذب، آموزش و ایجاد رغبت در بین دانشجویان خلاق و مبتكر است.


وی با تشریح اتاق‌های فكر و حركت به سمت فعالیت‌های دانش‌محور اظهار كرد: امروز باشگاه پژوهشگران و نخبگان این واحد دانشگاهی با نگاهی متفاوت، سعی در جذب حداكثری دانشجویان خلاق و فعال در زمینه‌های پژوهشی دارد.


مدیر پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی لارستان افزود: مقرر شده است با مدیریت اعضای هیئت علمی در اتاق‌های فكر، نخبگان دانشگاهی را با مشكلات جامعه آشنا كرده و از ظرفیت‌های آنان به منظور حل مشكلات جامعه استفاده شود.


امامی ابراز كرد: با مدیریت جدید علمی كه در این دانشگاه شكل گرفته است؛ كارگروه‌های تخصصی به منظور حل مشكلات حوزه پژوهشی و آموزشی فعالیت‌های خود را آغاز كرده‌اند و امید است با تحلیل داده‌ها، شرایطی فراهم شود تا فارغ‌التحصیلان این واحد دانشگاهی در یك فضای علمی و تحقیقاتی، به پژوهش و تحقیق مبادرت کنند.


وی خاطرنشان كرد: وجود بالغ بر هزار و 500 پایان‌نامه و رساله‌ دكتری تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به عنوان یكی از گنجینه‌های  ارزشمند علمی، می‌تواند به عنوان راهنمایی برای سایر دانشجویان و منبع مهم تحقیقاتی برای دانش‌پژوهان و مدیران در این حوزه باشد.


انتهای پیام/4117/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر