صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مؤمنی: در آثار شهید بهشتی «عقل‌محوری» بیش از هر مسئله دیگری نمود دارد

استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است که در آثار شهید بهشتی بیش از هر مسئله دیگری، عقل‌محوری نمود دارد.
کد خبر : 400601

به گزارش خبرنگار حوزه آیین و اندیشه گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، در سومین قسمت از برنامه تلویزیونی«مصیر» که کاری است از گروه اجتماعی شبکه 4 سیما، دانشجویان به بحث و ارائه‌ نظر در مورد جایگاه والای عدالت در اندیشه‌های شهید بهشتی پرداختند، مباحثی که تعیین‌کننده روند گفتگو با مهمان برنامه بود. 


«مصیر» که در هفته قوه قضائیه هر شب از ۲۳ روی آنتن می‌رود، قصد دارد در موضوعات مختلف به بررسی آرا و اندیشه و عملکرد شهید بهشتی بپردازد.


در این قسمت از برنامه، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی مهمان «مصیر» بود و بخشی از اندیشه‌های شهید بهشتی در مقوله عدالت و جایگاه آن در حکومت‌داری را شرح و بست داد.


فرشاد مؤمنی در ابتدای صحبت‌هایش از برنامه «مصیر» که بستری را فراهم کرده تا باب گفتگو در حوزه اندیشه‌های شهید بهشتی باز شود، تشکر کرد و بیان کرد که جامعه امروز نیاز شدیدی به اندیشه‌‌های این شهید والامقام دارد.


وی اظهار کرد: با بازگشت به تفکرات شهید بهشتی می‌توان مشکلات و معضل‌های کشور را شناسایی و راه برون‌رفت از آنان را پیدا کرد و به‌نظر من الان هیچ عنصری به اندازه اندیشه‌های شهید بهشتی توان این را ندارد که ما را از مشکلات کشور خارج کند.


مؤمنی با اشاره به کتاب‌های منتشر شده از شهید بهشتی افزود: در آثار ایشان می‌توان‌ مشاهده کرد که دغدغه عدالت و نابرابری‌های موجود از چندین جهت سرنوشت‌ساز است. یکی از آن دلایل این است که بهشتی خود عالم دینی بود.


این استاد دانشگاه با بیان اینکه سانسور شهید بهشتی گناهی نابخشودنی و یک خودزنی محسوب می‌شود، گفت: شهید بهشتی معتقد بود تنزل منزلت عدالت در کشور، راه استفاده ابزاری از دین را باز می‌گذارد و توجه و رجوع به عدالت است که باب هرج و مرج در ساحت اندیشه را می‌بندد.


مؤمنی افزود: در آثار بهشتی بیش از هر مسئله دیگری عقل‌محوری نمود دارد و ایشان معتقد بود با رجوع به عقل می‌شود به سه‌چهارم از آن جامعه آرمانی رسید و وحی آن یک‌چهارم باقی‌مانده را تکمیل می‌کند و وی معتقد بود عدالت یک مقوله فرادینی و سنگ محک و سنجش میزان مسلمانی است.


سری دوم برنامه «مصیر» به مناسبت سالروز شهادت آیت‌الله بهشتی از شنبه اول تیرماه تا جمعه هفتم تیر هر شب ساعت 23 از شبکه 4 سیما پخش می‌شود. این برنامه به اتفاقات تیرماه 1360 و ابعاد فکری کمتر شناخته‌شده شهید بهشتی می‌پردازد.


انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر