صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۴۰ - ۰۴ تير ۱۳۹۸

تغییر آرایش سیاسی برای شکست نتانیاهو کلید خورد

انتخابات 26 شهریور رژیم اشغالگر قدس در حالی آغاز خواهد شد که رقیب سرسخت نتانیاهو نیز در آن شرکت خواهد کرد.
کد خبر : 400464

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از سندیکای‌خبری‌یهود، تمام نگاه‌ها به اهود باراک، نخست‌وزیر سابق رژیم اشغالگر قدس دوخته شده تا در انتخابات 26 شهریور نتانیاهو را از کرسی‌اش پایین بکشد.


منابع خبری اعلام کردند این بار نتانیاهو با رقیبی سرسختی روبرو خواهد شد و دیگر این دوره مانند دوره‌های پیشین برای وی به راحتی تمام نخواهد شد.


اهود باراک، نخست‌وزیر سابق رژیم اشغالگر قدس با اعلام تأسیس حزب جدید خود اظهار کرد: قصد دارم بار دیگر نتانیاهو را شکست دهم.


وی با ابراز تأسف از نتایج انتخاب قبلی خاطر نشان کرد: باید در قالب یک تجمیع سیاسی زمینه پیروزی در انتخابات شهریورماه را فراهم کنیم.


منابع خبری پیش‌بینی می‌کنند با توجه به تجربه سیاسی باراک در دوران نخست‌وزیرش و همچنین مدتی که  رئیس ستاد ارتش بوده است احتمال پیروزی وی در انتخابات آتی بسیار زیاد است. 


باراک در هنگام شروع فعالیت حزبش اذعان کرد: برخی هنگام انتخاب نتانیاهو از وی به‌عنوان دردسر بزرگ یاد کردند ولی کم‌کم او توانست تا حدودی خودش را با شرایط تطبیق دهد که البته توفیق زیادی هم کسب نکرد ولی به‌هرحال من تنها کسی هستم که مانند قبل او را شکست خواهم داد.


کارشناسان معتقدند باراک در حزب جدید خود دشمنان سرشناس و پرنفوذی را جمع کرده است که در میان آن‌ها افرادی مانند یائیر گولان رئیس سابق ستاد ارتش، دان مریدور رئیس سابق حزب لیکود، تزیپی لیدنی وزیر خارجه، آدینا بار شالوم دختر یکی از خاخام‌های سرشناس یهود به چشم می‌خورند.


تحلیلگران سیاسی بر این باورند پراکندگی سیاسی و تعدد احزاب مانع همگرایی سیاسی در این کشور شده است و در آینده تل‌آویو قادر به کسب همگرایی حداکثری در صحنه سیاسی خود نخواهد بود و تأسیس حزب جدی اهود باراک ممکن است در شرایط فعلی موجب همگرایی لازم برای پیروزی وی در انتخابات شود ولی درنهایت بر واگرای سیاسی تل‌آویو خواهد افزود.


به گزارش آنا، خود نتانیاهو معتقد است که رقبایش توان شکست ‌دادنش را ندارند و به همین دلیل به رجزخوانی روی آورده‌اند. او در ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده، خودش را با لیونل مسی، فوتبالیست معروف آرژانتینی مقایسه کرده و گفته است چون رقبایش امکان شکست دادن تیمش (حزب لیکود) را ندارند، از داور می‌خواهند که "مسی" را ( یعنی او را) اخراج کند.


اما آنچه مسلم است بنیامین نتانیاهو هرگز نمی‌تواند به تنهایی اکثریت کرسی‌های پارلمان را به دست بگیرد و درهرحال به ائتلاف با دیگر احزاب دست راستی اسرائیل نیاز دارد. او اغلب در شکل‌دهی چنین ائتلاف‌هایی خوش‌شانس بوده اما این بار در همراه کردن موفق نخواهد بود زیرا باقی دست راستی‌ها به دلیل پرونده‌های فساد وی حاضر نیستند با او ائتلاف کنند و آن‌وقت دوران صدارت طولانی‌مدت او به پایان می‌رسد که می‌تواند به شورش درون حزب لیکود، بی‌ثباتی سیاسی قابل‌ملاحظه‌ای نیز منجر شود


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر