هولوکاست انتقال جمعیت 13 میلیون فلسطینی در طرح معامله قرن
گروه بینالملل خبرگزاری آنا، محمدعلی حسننیا؛ اواسط سال جاری بود که جزئیاتی از «طرح معامله قرن» توسط برخی از رسانههای جهان منتشر شد؛ طرحی که از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در دستور کار وی و تیم سیاستخارجی دولت ترامپ قرار گرفته است. مسئول اصلی این طرح برای ایجاد به اصطلاح صلح در فلسطین، جارد کوشنر داماد ترامپ است.
در این میان بسیاری از کشورهای عربی و اسلامی بهویژه جمهوری اسلامی ایران هرگونه مذاکرات صلح در قالب معامله قرن را محکوم کردهاند و کشورهای عربی و اسلامی از نادیده گرفتن مسئله اصلی جهان اسلام یعنی فلسطین نگران هستند.
برای بررسی بیشتر این موضوع و واکاوی جزئیات این توطئه، بخشهای مختلف «معامله قرن» را در گزارشهای مختلف تشریح خواهیم کرد تا زوایای آن بیشتر نمایان شود. قسمت سوم پرونده ویژه معامله قرن به موضوع آوارگان و جمعیت مردم فلسطین اشاره دارد.
از سال 1948 که ارتش رژیم صهیونیستی و گروههای افراطی صهیونیست به فلسطین حمله کردند و بسیاری از مردم این کشور را از خانههایشان بیرون راندند، آوارگان همواره در صدر موضوعات سرزمینهای اشغالی قرار داشتهاند. در قراردادهای قبلی سازش بین برخی از جریانهای فلسطینی با رژیم صهیونیستی موضوع آوارگان و جمعیت فلسطین نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود. در قرارداد اسلو 1 و 2 آوارگان فلسطینی نادیده گرفته شده بودند و هیچ برنامه مشخصی برای آنها وجود نداشت. علیرغم تمامی جنگها و مهاجرتها، تقریباً نیمی از فلسطینیهای جهان هنوز در نواحی کرانه باختری رود اردن، نوار غزه و سرزمین مادریشان زندگی میکنند.
گفتنی است؛ دو موج عمده پناهندگی فلسطینیها در طول هفت دهه گذشته وجود داشته است. یکی از آنها برای نخستینبار در فاجعه سال ۱۹۴۸ (اشغال فلسطین) و دومین آن پس از جنگ ۱۹۶۷ و 6 روزه اعراب با رژیم صهیونیستی رخ داد که میلیونها نفر از مردم این کشور از خانههایشان رانده شدند. همواره در طول سالهای گذشته بعد از اشغال فلسطین طرحهای سازشی پیشبینی شده که هیچکدام نتوانسته دردی از آوارگان فلسطین دوا کنند.
از طرفی، بهدلیل نبود سیستم جامع و یکپارچهای برای برآورد دقیق جمعیت مردم فلسطین جمعیت آنها از 8 میلیون تا 11 میلیون نفر تخمین زده میشود که بخش مهمی از این جمعیت مربوط به آوارگان فلسطینی است. طبق آماری که مؤسسات غربی اعلام کردند، جمعیت فلسطینیها بیش از 8 میلیون و 800 هزار نفر تخمین زده میشود.
البته فلسطینیها درباره آمارهای برخی کشورهای غربی موضعگیری کرده و این عدد و ارقام را دروغین تلقی کردهاند و میگوید این اعداد برای آن بهکار میرود تا حق مردم فلسطین برای بازگشت آوارگان به سرزمین اصلیشان نادیده گرفته شود. در همین رابطه «ناصر ابو شریف» نماینده فعلی جنبش جهاد اسلامی در ایران درباره میزان آمار مردم فلسطین گفته است که در سال 2018 بیش از 6 میلیون و 500 هزار نفر در داخل فلسطین و 7 میلیون و 500 هزار نفر در خارج فلسطین بهصورت آواره حضور داشتهاند. وی افزود که تعداد فلسطینیها و صهیونیستها در سرزمین فلسطین برابر است.
این در حالی است که مردم فلسطین در نقشه این کشور دارای پراکندگی زیادی هستند. 3 میلیون نفر فلسطینی در کرانه باختری و 2 میلیون نفر فلسطینی در غزه ساکن هستند و حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار فلسطینی نیز داخل سرزمینهای اشغالی زندگی میکنند. به همین دلیل، طرح معامله قرن نمیتواند در حدود 7 میلیون فلسطینی را نادیده بگیرد.
این میزان از جمعیت فعال و جوان فلسطینی به کابوسی برای رژیم صهیونیستی بدل شده است. البته جارد کوشنر، داماد ترامپ که یهودیالاصل نیز هست، میخواهد در طرح معامله قرن موضوع آوارگان فلسطینی را برای همیشه حل کند تا دیگر کابوسی برای رژیم صهیونیستی یعنی همان آلترناتیو جمعیتی وجود نداشته باشد. البته طبق گزارشی صهیونیستهای ساکن مناطق اشغالی تا پایان سال 2020 به حدود 7 میلیون نفر میرسند ولی جمعیت مردم فلسطین به بیش از 7 میلیون و 500 هزار نفر خواهد رسید.
جمعیت درون مرزهای فلسطین 1948 | 1 میلیون و 600 هزار نفر |
جمعیت کرانه باختری | 3 میلیون نفر |
جمعیت غزه | 2 میلیون نفر |
جمعیت آواره در لبنان | در حدود 500 هزار نفر |
جمعیت آواره در سوریه | در حدود 600 هزار نفر |
جمعیت آواره در اردن | 2 میلیون نفر |
مجموع جمعیت آواره در سراسر جهان | 6 میلیون نفر |
مجموع جمعیت فلسطینی | 13 میلیون نفر |
جمعیت صهیونیستها در فلسطین | ۸ میلیون که 6 میلیون نفر صهیونیست هستند |
از سوی دیگر، اکنون فلسطینیان بیشترین آمار آوارگان جهان را به خود اختصاص دادهاند و پیشبینی می شود که تعدادشان تا پایان سال 2020 به 7 میلیون و 200 هزار نفر برسد.
آوارگان فلسطینی در 58 اردوگاه زندگی میکنند که 10 اردوگاه در اردن، 9 اردوگاه در سوریه، 12 اردوگاه در لبنان، 19 اردوگاه در کرانه باختری و هشت اردوگاه در غزه قرار دارد. بیش از 2 میلیون نفر در اردن، 520 هزار نفر در سوریه، 450 هزار نفر در لبنان، بیش از 850 هزار نفر در کرانه باختری و یک میلیون و 200 نفر در نوار غزه زندگی میکنند که در مجموع، میزان آوارگان فلسطینی به بیش از 6 میلیون نفر در جهان رسیده است. با احتساب جمعیت فعلی داخل فلسطین باید گفت که بیش از 13 میلیون نفر فلسطینی وجود دارند.
افزون بر این، براساس آمار ثبتشده در سال گذشته، آمار آوارگان فلسطینی در مناطق فلسطینی به حدود 41 درصد رسیده است، 26 درصد ساکنان کرانه باختری را آوارگان تشکیل میدهند، در حالی که در نوار غزه این میزان به 64 درصد رسیده است. آمریکاییها در طرح معامله قرن بهدنبال ایجاد وطن یهود برای صهیونیستها هستند تا ماهیت فلسطین را برای همیشه نابود کنند.
گفتنی است؛ باید جمعیت نزدیک به 13 میلیون نفری فلسطین را به چهار بخش تراکمی تقسیمبندی کرد. تعدادی در خارج فلسطین زندگی میکنند، قسمتی در کرانهباختری، بخشی در نوار غزه و تعدادی نیز در داخل مرزهای 1948 فلسطین هستند. بنابراین در معامله قرن نوع چینش سرزمینی به نحوی در نظر گرفته شده است که تمام مردم فلسطین را در نقطه یا نقاطی متمرکز جمعآوری کنند تا امنیت رژیم صهیونیستی برای همیشه ایجاد شود.
آمریکاییها با برنامهریزی و سرمایهگذاری اعراب خلیجفارس قصد دارند، فلسطینیها را در سرزمینهای جدید ساکن کند. در همین رابطه آنها دو نظریه متفاوت را ارائه کردند. بخشی از فلسطینیها که در نوار غزه هستند این منطقه و قسمتی از صحرای سینا را برای اسکان انتخاب میکنند و به آنجا فرودگاه، بندر و موارد رفاهی تعلق میگیرد و مردم کرانهباختری رود اردن و بیتالمقدس نیز به سمت شرق فرستاده میشوند تا با الحاق بخشی از اردن کشور جدیدی را تشکیل دهند. البته گفته میشد که حتی تشکیل جماهیر اردن و فلسطین نیز در دستور کار بوده است. فلسطینیهای ساکن در مرزهای 1948 و در قلب مناطق اشغالی هم به قسمت سوم در شمال عربستان یا دو منطقه غزه و کرانهباختری باید بروند و آوارگان فلسطینی هم به همان سه منطقه میروند. شهر بزرگ ایجاد شده در شمال عربستان با پول اعراب نیز به نام «نئوم» نام دارد تا بخشی از آوارگان فلسطینی را در خود جای دهد.
به همین سبب بیتالمقدس بر اساس طرح معامله قرن تقسیم نخواهد شد و باید فلسطینیها به ابودیس که قسمت حاشیهای قدس هست مهاجرت کنند. به این مفهوم که بخش زیادی از جمعیت را میخواهند از درون قلب فلسطین جدا کنند.
همچنین گفته میشود که کانونهای شهرکسازی کماکان تحت تسلط رژیم صهیونیستی باقی خواهند ماند و شهرکهای جدا افتاده نیز به آنها ملحق خواهند شد و مساحت کانونهای شهرکی تا رسیدن به شهرکهای جداافتاده گسترش مییابد. ساکنان فلسطینی از این شهر انتقال پیدا میکنند تا جزء اهالی فلسطین جدید شوند. این مکان شامل؛ منطقهای از شعفاط تا العیسویه، ابودیس و جبل المکبر هست. به همین سبب طرح معامله قرن درصدد است تا جمعیت 13 میلیونی فلسطینیها جهان را از سرزمین مادری خود دور کنند.
انتهای پیام/4106/4082/
انتهای پیام/