صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۲ - ۰۱ تير ۱۳۹۸
رمضان‌پور در گفتگو با آنا:

شهید چمران نمونه بارز استاد تراز انقلاب اسلامی به شمار می‌رود

مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی گفت: شهید دکتر مصطفی چمران نمونه بارز استاد تراز انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.
کد خبر : 399750

محمدعلی رمضان‌پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در آمل، به‌مناسبت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید اظهار کرد: 31 خرداد سال 1360، پرواز عارفانه و جاودانه روح بزرگ استاد عارف، عابد، دانشمند و بسیجی دکتر مصطفی چمران از عالم ناسوت به عالم ملکوت صورت گرفت و ثبت این روز به نام «بسیج اساتید» جلوه‌ای از ویژگی‌های او را در جامعه زنده نگه داشته و حاوی رسالتی سنگین برای استادان، دانشمندان و متخصصان است.


وی با بیان اینکه این شهید والامقام که هم در حوزه‌ علم و دانش و هم در حوزه اخلاق و دین‌مداری، جزو برترین‌هاست، تصریح کرد: شهید دکتر مصطفی چمران نمونه بارز استاد تراز انقلاب اسلامی به شمار می‌رود و رشادت‌ها و فعالیت‌های بارز و مجاهدانه او، الگویی زنده و قابل اتکا برای جامعه و به‌ویژه دانشگاهیان است.


مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی با بیان اینکه انقلاب شكوهمند اسلامی نقطه عطفی در «تحول آفرینی» نهادهای انسان‌سازی چون دانشگاه بود، تصریح کرد: این انقلاب در دامان خود عالمان، دانشمندان برجسته و استادان در تراز انقلاب اسلامی را تربیت کرد كه علاوه‌بر درخشیدن در عرصه‌های علمی، از دانش اكتسابی خود برای تحقق آرمان‌ها و اهداف الهی و تربیت انسان‌های الهی  استفاده کردند.


وی با بیان اینکه استادان بسیجی در کنار ملت و در سایه وحدت ملی و آرمان‌های انقلابی  و رهبری ولایت فقیهِ حکیم، تمام همت و خرد جمعی خود را برای ایجاد تمدن نوین اسلامی به کار می‌برند، خاطرنشان کرد: خردورزی، علم، اخلاق، مجاهدت در راه خدا، حکومت مردم‌سالار، پرهیز از تحجر و تقلید از بیگانگان، ایجاد رفاه عمومی، استقرار عدالت، آزادی فکر و بیان، ابتکار و خلاقیت، توجه به فناوری و رسانه‌های نو، هنر، استقلال توأم با تعامل شرافتمندانه و صحیح با سایر جوامع از جمله شاخص‌های این تمدن است و ما دانشگاهیان تلاش خواهیم کرد و از مسئولان نظام هم می‌خواهیم برای رسیدن به چنین گام‌های واقعی و آرمانی به اتخاذ روحیه‌ای جهادی روی آورند.


رمضان‌پور با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران با وجود کینه‌ها و دشمنی‌های نظام سلطه جهانی، با متانت، اقتدار، پویایی و انگیزه وارد دهه 50 سالگی خود شده است، تصریح کرد: طلیعه دهه‌ای که در بیانیه راهبردی رهبر حکیم انقلاب اسلامی، آغاز گامی نو در دومین 40 سالگی حیات انقلاب به‌ حساب می‌آید. انقلاب طیبه‌ای که همانند انقلاب و بعثت انبیای عظام، ریشه ثابتش در زمین فطرت انسان‌ها و سرشت آن در آسمان‌هاست.


این استاد دانشگاه با بیان اینکه وظیفه مهم دانشگاه‌ها در قبال جامعه، مواجهه با مسائل اجتماعی و تلاش برای یافتن راه‌حل‌های آن است، تصریح کرد: استادان بسیجی تلاش می‌کنند با رویکرد حل مسائل وارد اجتماع شوند و از دستگاه‌های مختلف نیز تقاضا می‌شود، از ظرفیت و توان دانشگاه‌ها استفاده کنند.


وی با ارائه گزارش از اقدام بسیج اساتید برای حل مشکل مناطق محروم خاطرنشان کرد: در  همین راستا بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی با حمایت رئیس دانشگاه و با کمک سپاه ناحیه شهرستان آمل به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی، در کوچه رضوان 38 خیابان امام رضا(ع) اقدامات مؤثری انجام داد.


انتهای پیام/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر