فراخوان سوژه «بهتر میشود» برای اصلاح رفتارهای اجتماعی
دری رضایی در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، درباره ساخت سری دوم مستند تلویزیونی «بهتر میشود» گفت: در حال تحقیق و نگارش این مجموعه برای پخش از شبکه مستند سیما هستیم. هدف مستند «بهتر میشود» آسیبشناسی برخی عادتهای بد در رفتارهای اجتماعی هستیم. برخی از این عادتها آنقدر رایج شدهاند که شاید کمتر به چشم بیایند، اما در بلندمدت، آسیبهای فراوانی را هم برای افراد و هم کلیت جامعه به وجود میآورند.
وی درباره ساختار متفاوت این مستند اظهار کرد: در هر قسمت، فرزاد خوشدست به عنوان یک مستندساز حرفهای مشکلات افرادی که در زندگی واقعی خود به این عادتهای اجتماعی بد مثل حسادت، بینظمی، بداخلاقی و ... دچار هستند را به تصویر میکشد. در حقیقت ما شاهد مراحل تحقیق و پیشتولید یک مستند اجتماعی توسط وی هستیم؛ روندی که شامل صحبت با افراد و کارشناسان میشود.
کارگردان مجموعه مستند «بهتر میشود» عنوان کرد: البته این افراد به دنبال حل مسئله و اصلاح رفتار خود هستند. آنها با طرح دغدغهها و مشکلاتی که به خاطر این رفتارها در جامعه برایشان پیش آمده است، به شکلی ملموس پیامدهای نامطلوب این رفتار را ارائه میکنند. در نهایت هم با حضور کارشناسان متبحر علوم اجتماعی و روانشناسی راهکارهای کاربردی برای اصلاح این رفتارها ارائه میشود.
رضایی گفت: الان در مرحله تحقیق، نگارش و پیشتولید هستیم؛ ضمن این که برای موضوعاتی که مطرح شده است، در پی افرادی هستیم که یا این عادتهای بد دچار بودهاند و یا به نوعی از آنها آسیب دیدهاند. در سری قبلی این مجموعه استقبال خوبی از طرف مردم برای حضور در برنامه صورت گرفت و حتی خاطرم هست که در جلسهای که برای موضوع مد و لباس داشتیم، به جای چند نفر متقاضی با یک جمعیت فراوان روبهرو شدیم.
وی افزود: همهچیزدانی، بینظمی، حسادت، یک کلاغ و چهل کلاغ، خوددرمانی، اعتیاد به فضای مجازی، غرور، خیانت، خرافات، طمع، لاکچری، عملهای زیبایی و بددهنی موضوعاتی است که در فصل دوم برنامه بهتر میشود به آنها خواهیم پرداخت. افرادی که تجربههای قابل توجهی در درگیر شدن با این موضوع دارند، میتوانند با مراجعه به صفحه برنامه بهتر میشود در اینستاگرام با عنوان (behtarmishavad) یا تماس با شبکه مستند سیما به شماره 29152703 (021) به عوامل برنامه اطلاع دهند تا با آنها تماس گرفته شود.
رضایی با اشاره به این که اگر به این رفتارهای نامطلوب واقف باشیم و آنها به خوبی بشناسیم با نظارت کارشناسان زبده، میتوانیم آنها را اصلاح کنیم و در نتیجه شاهد زیست اجتماعی مناسبتر بهویژه در شهرهای بزرگ خواهیم بود. حتی اگر کسی پژوهش یا تحقیق قابل توجهی درباره این رفتارها دارد خوشحال خواهیم شد که آن را با درمیان بگذارد. این در حقیقت یک فراخوان برای پیشتولید یک مستند مشارکتی است که با توجه به تجربه سری اول مطمئن هستیم که با استقبال بینندگان مواجه خواهد شد.
انتهای پیام/4072/4104/
انتهای پیام/