صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۲ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۴

دانشگاهیان واحد ایلخچی نحوه تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان را آموزش دیدند

کارگاه آموزشی طرح توجیهی فنی، اقتصادی و مالی (B.P) تاسیس شرکت یا موسسه دانش‌بنیان و نحوه تجاری‌سازی به همت حوزه پژوهش و فن‌آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلخچی ویژه اعضای هیات علمی و باشگاه پژوهشگران جوان و نیز دانشجویان مستعد این واحد دانشگاهی برگزار شد.
کد خبر : 39924

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس اداره توسعه فناوری و حمایت از مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی در این دوره آموزشی گفت: شرکت دانش‌بنیان، شرکت یا مؤسسه خصوصی یا تعاونی است که به منظور هم‌افزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی (شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) و تجاری‌سازی نتایج تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالا و خدمات) در حوزه فناوری‌های برتر و با ارزش افزوده فراوان به ویژه در تولید نرم‌افزارهای مربوط تشکیل می‌شود و بر اساس شاخص‌های مورد نظر این آیین‌نامه، به تأیید کارگروه می‌رسد.


دکتر علیرضا عسکری گشت رودخانی افزود: برنامه تجاری به زبان ساده عبارت است از توصیف جوانب مختلف فعالیت یک واحد تجاری، شامل نوع محصول، تقاضای بازار، نیروی کار و نیازهای مالی، لذا تدوین برنامه تجاری از دو جهت برای یک واحد تجاری با اهمیت و سودمند است. برنامه تجاری ابزاری کارآمد و ضروری برای مدیریت سازمان است تا بداند در طول یک دوره زمانی معین چگونه واحد تجاری خود را مدیریت و اداره کند. تدوین یک برنامه تجاری مناسب به خودی خود بیانگر توان سازمان برای جذب سرمایه‌گذاران بالقوه است.


مدرس این دوره زمینه‌های فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان را اینطور بیان کرد که مهمترین فعالیت‌های این شرکت‌ها را می‌توان از انجام پژوهش‌های کاربردی و توسعه‌ای، ارائه خدمات تخصصی و مشاوره‌ای (خدمات علمی،‌ تحقیقاتی و فنی)، تولید محصولات با فنّاوری نوین(توسعه فنّاوری)، انجام خدمات نظارتی بر پروژه‌های پژوهشی، ‌اجرائی و مشاوره‌ای، ارایه خدمات توسعه کارآفرینی، ایجاد مراکز رشد و خدمات ایجاد و توسعه کسب و کار، ارایه خدمات توسعه محصول جدید و نیز ارایه خدمات ایجاد و توسعه خوشه‌های کسب و کار نام برد.


دکتر محمد نریمانی راد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی هم با قدردانی از حضور مسئولان سازمان مرکزی در دانشگاه بر حرکت هرچه بیشتر این واحد دانشگاهی در مسیر تبدیل علم به ثروت و پرورش و رشد استعدادهای منطقه تاکید کرده و گفت: لزوم ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان برای موفقیت دانشگاه‌ها امری ضروری است.


در پایان این جلسه دکتر مرتضی عباس‌زاده رئیس اداره پژوهش و فناوری دانشگاه واحد ایلخچی با مفید دانستن اینگونه کارگاه‌ها عنوان کرد: بزودی طرح توجیهی مرکز رشد واحد ایلخچی برای بررسی و تصویب به سازمان مرکزی ارسال خواهد شد.


بعد از اتمام کارگاه، رئیس اداره توسعه فناوری و حمایت از مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی به همراه مهندس پرویز احسنی، رئیس اداره توسعه کار آفرینی دانشگاه آزاد اسلامی از قسمت‌های مختلف دانشگاه بازدید به عمل آوردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر