بیشتر شکایات طرح شده علیه پزشکان اساس علمی ندارد
به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر ابراهیم رزم پا با بیان اینکه برخی محرکان حرفهای، بیماران را در زمینههای مختلف به شکایت از پزشکان و به ویژه جراحان تشویق میکنند، گفت: آنها به بیماران پیشنهاد میکنند که از پزشکان شکایت کنند و به آنها میگویند که شکایت شما را پیگیری میکنیم تا در صورت به نتیجه رسیدن سهم خود را دریافت کنند.
رئیس پنجمین کنگره بینالمللی انجمن راینولوژی ایران، افزود: این در حالی است که پس از بررسی شکایات واصله به مراکز پزشکی قانونی در جلسات کارشناسی، بسیاری از این شکایات به دلیل بیپایه و اساس بودن رد میشود.
وی گفت: در بسیاری از موارد نیز دیده شده که بیمار به دلیل ذهنیتی که از نتیجه جراحی زیبایی خود داشته و در پایان جراحی آن نتیجه را مشاهده نکرده، از جراح مربوطه شکایت کرده است، در چنین مواردی نیز پس از برگزاری جلسات کارشناسی و بررسی شکایت بیمار، شکایت بلامحل و بیاساس تشخیص داده و رد میشود.
این کارشناس نظام پزشکی و پزشکی قانونی با بیان اینکه اکثر شکایات اساس علمی ندارد، افزود: در بسیاری از موارد بیمار به دلیل مواجه شدن با برخی عوارض از پزشک خود شکایت میکند در صورتی که افراد باید بدانند که هر عمل جراحی عوارض خاص خود را دارد و اعمال جراحی زیبایی نیز ممکن است با عوارضی همراه باشد.
رزم پا اظهار کرد: به طور کلی باید گفت که بسیاری از این شکایات به دلیل عدم درک متقابل پزشک و بیمار نسبت به خواستههای بیمار و شرایط و عوارض جراحی مطرح میشود.
وی افزود: به جراحان توصیه میشود، طبق عرف پزشکی پیش از انجام عمل جراحی باید تمام موارد را با بیمار مطرح کند و او را در جریان شرایط جراحی، نحوه جراحی و عوارض ناشی از آن قرار دهد تا بیمار با دید باز و علم کامل به تمام خود را برای انجام عمل جراحی آماده کند.
رئیس پنجمین کنگره بینالمللی انجمن راینولوژی ایران از برگزاری این کنگره با حضور جمعی از متخصصان داخلی و خارجی حوزه راینولوژی و بیماریهای سر و گردن از 22 تا 24 مهرماه در مرکز همایشهای بین المللی رازی در تهران خبر داد و گفت: علاوه بر سخنرانان داخلی، یازده مهمان خارجی از کشورهای آمریکا، آلمان، انگلیس، سوئد، مصر و ایتالیا در مورد موضوعات مختلف مرتبط با علم راینولوژی به ایراد سخنرانی میپردازند.
رزم پا هدف از برگزاری این کنگره و کارگاههای آموزشی ضمن آن را افزایش آگاهی پزشکان در مورد پیشرفتهای صورت گرفته در سطح دنیا در زمینه علم راینولوژی و تبادل اطلاعات بین متخصصان این رشته عنوان کرد.
به گفته وی؛ اقدامات زیبایی سر و گردن، اختلالات خواب، بیماریهای ناحیه بینی و سینوس در اطفال، نقش سیستم ایمنی در بیماریهای سر و گردن و نانومدیسین از جمله محورهای این کنگره است که در مورد بحث و تبادل نظر قرار میگیرد.
رزم پا برگزاری 16 پنل را از دیگر برنامههای این کنگره عنوان کرد و گفت: این پنلها در طول سه روز برگزاری کنگره در مورد موضوعاتی همچون بیماریهای بینی و سینوس، راینوپلاستی، اقدامات زیبایی سر و گردن، اختلالات سیستم ایمنی، اختلالات خواب و نانوتکنولوژی برگزار میشود.
انتهای پیام/