صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۷ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸
به همت یک واحد فناور انجام شد؛

تولید سازه‌های خلاقانه در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

طرح «سازه‌های خلاقانه کاغذی و مقوایی» با تولید نمونه‌های اولیه در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس وارد مرحله رشد و تولید شد.
کد خبر : 398985

مدیر واحد فناور مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با بیان اینکه ایده طرح «سازه‌های خلاقانه کاغذی و مقوایی» با تولید نمونه‌های اولیه را در ذهن خود پرورش داده به خبرنگار خبرگزاری آنا در بندرعباس گفت: هدف از این ایده و طرح، تولید محصولات خلاقانه و بالابردن قدرت خلاقیت، نوآوری و تصمیم‌سازی در کودکان است.


 لادن اسفندی‌نژاد با بیان اینکه این ایده از مرحله اولیه عبور و اکنون در مرحله تولید است، افزود: آزمایش‌هایی که توسط این طرح‌ها بر روی کودکان انجام شده نشان داده که کودکان علاقه‌مند به نوآوری، تجسس و سرگرمی هستند.


وی افزود: به کمک طرح‌های ویژه بر روی کاغذها و مقواهای رنگی محصولاتی خلاقانه تولید شده است که می‌تواند برای آموزش سازه‌های مختلف به کودکان توأم با نمایش خلاق و یا به‌عنوان دکور در منازل و فروشگاه‌ها استفاده شود.


فارغ‌التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس درباره ویژگی‌های خاص محصول تولیدشده به آنا گفت: این سازه‌های کاغذی و مقوایی که به‌صورت حرفه‌ای طراحی می‌شود، مزایای رقابتی و ویژگی کلیدی دارد که می‌توان به  قیمت تمام‌شده‌ محصولات با هزینه پایین، ارسال پستی آنها با توجه به سبک بودن سازه‌ها در سفارش‌های اینترنتی ساده، ماندگاری بالای محصولات برای استفاده در صنایع دکوری و سرگرمی از مزایای این محصولات است که می‌توان به آن اشاره کرد.


اسفندی‌نژاد در مورد این سؤال که آیا نمونه‌های مشابه این سازه‌ها در کشور وجود دارد یا خیر، افزود: محصولاتی مشابه وجود دارد؛ اما مشابهت محصولات تولیدشده به لحاظ ویژگی و کارایی با هم متفاوتند و این محصولات مطابق با فرهنگ و سنت ایرانیان طراحی شده و برای محصولات مشابه خارجی باید تغییرات اساسی روی آنان انجام شود.


وی افزود: محصولات ما با برند «کاغذ قیچی» ارایه می‌شود که این برند در سامانه مالکیت معنوی قوه قضائیه ثبت  و از طریق سایت برای عرضه و فروش مهیاست.


مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس اضافه کرد: کارگروه ما متشکل از استادان دانشگاه، کارمندان و بازنشستگان صنعت و دانشجویان و هنرمندان مشتاق بوده و سعی کرده‌ایم کاری را عرضه کنیم که در سال‌های متمادی اثر آن‌ را در نسل آینده به خوبی ماندگار کند.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر