صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۰۲ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸
صدوق تأکید کرد:

گام بزرگ دانشگاه شهید بهشتی در تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت

رئیس دانشگاه شهید بهشتی بر گام بزرگ این دانشگاه در تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت تأکید کرد.
کد خبر : 398930

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، نخستین جشنواره به‌کامپ در دانشگاه شهید بهشتی با هدف بهره‌گیری از فناوری اطلاعات در تقویت ارتباط صنعت و جامعه، طی مراسمی آغاز به کار کرد.


جهانگرد معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صدوق رئیس دانشگاه شهید بهشتی، صالحی معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شمس‌فرد رئیس دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر و دولتخواه معاون فناوری و اطلاعات نیروی انتظامی سخنرانان آیین افتتاحیه بودند.


سیدحسن صدوق در این مراسم اظهار کرد: علی‌رغم اینکه از ارتباط دانشگاه و صنعت سخن فراوان گفته‌شده، اما سازوکار عملی کارآمد برای آن تعریف‌نشده است.


وی افزود: دانشگاه شهید بهشتی در تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت گام بزرگی برداشته است.


رئیس دانشگاه شهید بهشتی با تأکید بر اهمیت پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری گفت: پایان‌نامه ابزاری برای پیوند بین دانشگاه و بخش صنعت است. اگر پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی بر اساس نیاز جامعه نگارش و تدوین شود نه‌تنها موجب حل مسائل کشور خواهد شد بلکه با ایجاد بستر ارتباطی بین دانشجویان و بخش صنعت، زمینه اولیه اشتغال برای دانش‌آموختگان فراهم می‌شود.


واردات کالا از خارج از کشور  آسان‌تر از تولید و کارآفرینی در داخل است


معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این مراسم، با بررسی عوامل و موانع بین ارتباط دانشگاه و صنعت خاطرنشان کرد: نظام اداری در کشور برای واردات طراحی‌شده است.


نصرالله جهانگرد افزود: بر اساس قوانین و مقررات، واردات کالا از خارج از کشور سهل‌تر و آسان‌تر از تولید و کارآفرینی در داخل است.


نخستین جشنواره به‌کامپ توسط دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی و باهدف گسترش و تعمیق ارتباط میان دانشگاه و صنعت برگزار می‌شود و به فناوران و متولیان صنعت رایانه و فناوری اطلاعات اختصاص دارد تا با نمایش خدمات و محصولات مشترک در حوزه‌های مختلف، زمینه‌های لازم برای گفتگو و تعامل بیشتر میان دانشگاه و صنعت فراهم شود.‌


پـردازش زبان فارسی، امـنیت سخت‌افزار، امـنیت شبکه و اطلاعات، کیفیت و کارایی، نرم‌افزار، اتومـاسیون هوشـمند، بلاک‌چین، رایانـش ابـری، اپلیـکیشن‌هـای موبایلی در حوزه بانکی، پـردازش هوشـمند و سامانه‌های بیـومتریک، غرفه‌های تخصصی دانشگاهی و شرکت‌های خصوصی و مسابقه تخصصی ارزیابی امنیتی محصولات محورهای این جشنواره هستند.


اولین جشنواره به‌کامپ با برپایی 60 غرفه میزبان مدیران و شرکت‌های فناوری اطلاعات کشور است.


انتهای پیام/4118/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر