صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۵ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۳
واکنش آملی‌لاریجانی به اظهارنظر وزارت خارجه آمریکا

حصر بر اساس قانون بوده و هیچ اشکالی بر آن وارد نیست/ رفتار شرعی با این افراد داشتیم

رئیس قوه قضائیه در واکنش به اظهارنظر وزارت خارجه آمریکا درباره حصر، خطاب به وزارت خارجه آمریکا و رئیس‌جمهور این کشور گفت که شما هیچ غلطی نمی‌توانید بکنید.
کد خبر : 3989

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی در کنگره «فخر نور» بزرگداشت برادران شهید رحیمی در استان لرستان اظهار کرد: شهدا راهی را طی کرده‌اند که خداوند تبارک و تعالی آن را تایید و امضا کرده است. امروز هم ما آثار وجودی شهید را در کشور درک می‌کنیم. آرامش، پیشرفت، استقلال سیاسی کشور و نقشی که کشور در دنیا و منطقه ایفا می‌کند وامدار جانفشانی‌های شهداست.


رئیس قوه قضائیه با بیان این‌که‌ «امام (ره) و مقام معظم رهبری با تکیه بر همین مجاهدت‌ها این مسیر را برای ملت ایجاد کرده‌اند» افزود: زمانی امام (ره) فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند و این یک واقعیت بود. تمام کشورها جمع شده‌اند و از صدام جانی حمایت کرده‌اند و هشت سال جنگ به این ملت تحمیل کرده‌اند اما نتوانسته‌اند کاری انجام دهند.


وی گفت: وقتی همه مردم شهادت را برای خود سعادت بدانند و زرق و برق دنیا چشمان‌شان را پر نکند چنین انسان‌هایی را نمی‌شود شکست داد.


رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: اخیرا وزارت خارجه آمریکا مطالبی در خصوص کشور ما، قوه قضائیه و اینکه کسانی نباید در حصر باشند مطرح کرده‌اند و تازه می‌خواهند قانون اساسی را به محققین ما یاد بدهند. ما با اتکا به همین مردم و حضوری که آنها در 22 بهمن دارند به وزارت خارجه آمریکا و بالاتر از آن رئیس‌جمهوری آمریکا می‌گوییم که شما هیچ غلطی نمی‌توانید بکنید. دورانی که کاپیتولاسیون بود و کشور را فروخته بودند، گذشت و کشور ما متحول شده است.


آملی‌لاریجانی با یاوه‌گویی خواندن اظهارات وزارت خارجه آمریکا، گفت: ما بنای ظلم و تعدی به کسی نداریم و نه به گفته این و آن، بلکه وظیفه انسانی خودمان می‌دانیم که عدالت را اجرا کنیم اما رسیدگی به کسانی که در فتنه تاثیرگذار بودند یک وظیفه است زیرا همین مردم بر گردن ما حق دارند تا با کسانی که باید می‌فهمیدند دارند راه را برای اجانب باز می‌کنند برخورد کنیم.


رئیس قوه قضائیه افزود: به هر صورت رفتار با این افراد باید شرعی باشد و ما هم همین‌طور عمل می‌کنیم و آنچه هم که تاکنون گذشته همه بر اساس قانون بوده و هیچ اشکالی بر آن وارد نیست.


همچنین در ابتدای این مراسم آملی‌لاریجانی با بیان این‌که «هیچ کلامی بالاتر از کلام حق و هیچ قولی صادق‌تر از قول حق نیست» گفت: خداوند در سوره طارق قسم یاد می‌کند که کلام او جداکننده حق و باطل است و کلامش لغو و بیهوده نیست. خدای تبارک و تعالی به بیان‌های مختلف کسی را که در راه او کشته می‌شود زنده و حی می‌داند.


وی ادامه داد:‌ شهیدان زنده‌اند و این حیات حقیقتی است که فهمش برای همه آسان نیست. کسانی که از انسان فقط گوشت و پوست را درک می‌کنند چطور می‌توانند حیات بعد از مرگ را درک کنند؟ کسی می‌تواند شهادت را درک کند که حقیقت انسانی را بشناسد و به آن یقین داشته باشد.


وی با بیان این‌که «قرآن مملو از یقین به حق و آخرت است» افزود: ایمان به خدا و آخرت در بسیاری از آیات قرآنی تذکر داده می‌شود. شهید با دریدن پرده‌های غفلتی که جلوی چشمان همه ماست به عوالم ویژه وصل می‌کند. بهای انسان اختصاص به مومنین ندارد و کفار هم باقی هستند اما چه بقایی؟ حی یعنی واجب بودن کمالات و لذا شهدا "عند ربهم یرزقون‌"اند. در آیه شریفه خداوند به پیامبرش امر می‌کند که به انسان‌ها تذکر دهد تا شاید این تذکر نفعی برای انسان‌ها در بیداری داشته باشد و کسی که شقی است از این تذکر فاصله می‌گیرد.


رئیس قوه قضائیه خطاب به روحانیون حاضر در این مراسم، گفت: امروز فهم معارف دینی و اهل بیت یک وظیفه بزرگ برای ما روحانیون است. قرآن کلام حق است و عالی‌ترین معارف در آن وجود دارد. پس ما باید راهی برای استفاده از آن پیدا کنیم و سپس معارف تحصیل شده را به وجه صحیح تبلیغ کنیم.


آملی‌لاریجانی با بیان این‌که «کسب معارف در زمان از اوجب واجبات است» افزود: دنیا الان تشنه معنویت و معارف دینی است و اسلام به بهترین وجه می‌تواند وظیفه خود را در این جهت ایفا کند. ریشه اسلام هراسی نیز همین تشنگی به معارف دینی است یعنی چون از تشنگی جهانیان به معارف دینی وحشت دارند اسلام هراسی و گروه‌هایی مانند داعش را ایجاد می‌کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر