صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۲ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
اسکندر مومنی خبر داد:

برنامه‌ریزی برای نگهداري 10 هزار معتاد متجاهر در اردوگاه چناران

دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: امكان ارتقای ظرفيت اردوگاه چناران به 10 هزار نفر وجود دارد و مي‌توان از آن براي نگهداري محكومان مواد مخدر استفاده کرد.
کد خبر : 398546

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از ستاد مبارزه با مواد مخدر، اسكندر مومني در بازديد از اردوگاه حرفه‌آموزي و كاردرماني شهرستان چناران، هدف از اين سفر استاني را، بررسي برنامه‌ها و اقدامات سه حوزه مقابله با عرضه، پيشگيري از اعتياد و درمان اعتياد استان خراسان رضوي و شهر مشهد خواند و گفت: در حوزه مقابله با عرضه سعي داريم توجه وي‍‍ژه‌اي به موضوع جلوگيري از ورود و توزيع مواد مخدر و تقويت و انسداد مرزها داشته باشيم.


وي افزود: علاوه بر حوزه مقابله با عرضه، تقويت سازمان‌هاي مردم‌نهاد حوزه پيشگيري از اعتياد و استفاده از ظرفيت‌هاي مردمي در امر پيشگيري از اعتياد و نيز درمان آسيب‌ديدگان از اعتياد از ديگر حوزه‌هايي هستند كه عصر امروز در جلسه شورا به آن‌ها رسيدگي خواهد شد.


دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: اردوگاه حرفه‌آموزي و كادرماني چناران، اردوگاهي است كه هزينه زيادي براي ساخت و راه‌اندازي آن صرف شده و امكان ارتقای ظرفيت آن تا 10 هزار نفر وجود دارد و مي‌توان از اين اردوگاه، هم براي محكومان مواد مخدر (ماده 42 قانون مبارزه با مواد مخدر) و هم براي نگهداري و درمان معتادان متجاهر (ماده 16 همان قانون) استفاده كنيم.


مومني تصريح كرد: درصدديم اين اردوگاه را با كمك دستگاه قضائی، دولت و ستاد به ظرفيت نهايي برسانيم تا تكيمل شود و ساماندهي معتادان متجاهر ممكن شود.


وي گفت: ساماندهي معتادان متجاهر صرفاً نگهداري و درمان كوتاه مدت نيست بلكه داراي چرخه نگهداري، سم‌زدايي، درمان، مهارت‌آموزي و اشتغال است. بعد از اينكه دوره‌هاي آنان تمام شد آنان مي‌توانند شغل و مهارتي ياد بگيرند و هم در اين اردوگاه درآمدي داشته باشند و هم وقتي وارد جامعه شدند، بتوانند با مهارتي كه آموخته‌اند، شغلي را براي خودشان فراهم كنند.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

ارسال نظر