صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۴۳ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸
استاد دانشگاه عزت بایسال:

ادعای مقامات آمریکایی برای مذاکره با ایران واقعی نیست

عضو هیئت‌علمی دانشگاه «عزت بایسال آبانت» ترکیه با اشاره به فشار آمریکا به ایران و دعوت هم‌زمان به گفتگو، ادعای آمادگی واشنگتن برای مذاکره را غیرواقعی توصیف کرد.
کد خبر : 398523

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از معاونت برون‌مرزی صدا و سیما، علی یامان با اشاره به سیاست‌های خصمانه آمریکا به‌خصوص در مدت اخیر گفت: سیاست آمریکا در قبال غرب آسیا اعمال فشار بر کشورهای قدرتمند و بالقوه با ظرفیت است. در همین راستا آمریکا سالیان سال در تلاش برای خنثی کردن نقش ایران در منطقه بوده است. البته در سال‌های اخیر آمریکا در قبال ترکیه نیز همین رویکرد کنترلی را اتخاذ کرده است. آمریکا کشوری است که منافع اقتصادی و استکباری خود در منطقه و جهان را تعقیب می‌کند. لذا با حمایت از کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس و دامن زدن به اختلافات کشورهای منطقه، در تحقق منافع مالی و سیاسی خود می‌کوشد. یکی از مهم‌ترین اهداف آمریکا نیز حمایت از رژیم صهیونیستی در منطقه به شمار می‌آید. رژیم صهیونیستی برای آمریکا مسئله‌ای غیرقابل‌چشم‌پوشی است. علی‌رغم اینکه کاخ سفید فعالیت‌های هسته‌ای ایران را تهدیدی برای منطقه تهدید می‌کند، اما اشاره‌ای به رژیم صهیونیستی که صاحب بمب اتمی بوده و عملاً خطری مشخص و معلوم برای کشورهای منطقه است، نمی‌کند.


این کارشناس ترکیه‌ای و مخاطب رادیو ترکی استانبولی معاونت برون‌مرزی صداوسیما ضمن اشاره به اینکه ادعای مقامات آمریکایی برای مذاکره با ایران واقعی نیست، گفت: آمریکایی‌ها از طرفی با اعمال فشارهای اقتصادی، دم از فشار حداکثری علیه ایران زده و از طرفی نیز دعوت به مذاکره می‌کنند. این ‌یک تناقض آشکار است. برای انجام مذاکره باید شرایط این فرآیند مهیا باشد. اگر آمریکا بخواهد خواسته‌های خود را به‌طرف مقابل تحمیل کند، آنگاه دیگر نمی‌توان از مذاکره سخن گفت. چنانچه واشنگتن از این رفتار یک‌طرفه خود دست برداشته و به معنای واقعی مذاکراتی را که منافع هر دو طرف را تأمین کند، پیشنهاد دهد، نه‌تنها ایران بلکه کشورهای دیگر متخاصم با آمریکا نیز آن را خواهند پذیرفت اما تا زمانی که شرایط مذاکرات مهیا نباشد، ادعاهای مقامات آمریکایی نیز معنایی نخواهد داشت.


انتهای پیام/4106/


انتهای پیام/

ارسال نظر