صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۵ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸

کاربست 23 خرداد

آنچه پنجشنبه 23 خرداد 98 در دیدار نخست‌وزیر ژاپن با رهبر ایران گذشت، اتفاقی کم‌نظیر در سده اخیر است.
کد خبر : 398418

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، آنچه پنجشنبه 23 خرداد 98 در دیدار نخست‌وزیر ژاپن با رهبر ایران گذشت، اتفاقی کم‌نظیر در سده اخیر است. یک چهره مؤثر و شناخته‌شده در جهان به نمایندگی از غرب (و رییس اصلی‌ترین دولت استکباری- آمریکا) در برابر راهبر جریان مقاومت قرار گرفت و به طرزی عقلایی و هنجاری، پاسخ ابهامات خود را دریافت کرد.


ابهاماتی که در پیام ناگفته ترامپ مستتر بود و چنان در برابر موضعی محکم قرار گرفت که در فرازهایی از این دیدار 50‌دقیقه‌ای در جایگاه منتقد هژمونی آمریکا نشست. این دیدار از آن جهت هم با اهمیت بود که ژاپن، یک امپراطوری قدیمی است که به استیلای غرب تن داد و بعد از آنکه زیر بمباران اتمی قدرت‌ها قرار گرفت، به‌طور کلی در چارچوب غرب هضم و حذف شد.


در این دیدار گرم و پویا، آبه بارها مورد خطاب واقع و تجلیل شد که به‌عنوان کشوری مهم در آسیای جنوب شرقی باید در جایگاه یک قدرت مستقل، بازیگر عرصه روابط بین‌الملل باشد. دیدار پنجشنبه با برخی گفت‌و‌گوهای تاریخی دیگر نیز مقایسه شده از صدر اسلام تا مشروطه؛ اما آنچه قابل توجه است شکل دادن به یک گفتار واحد در برابر آمریکا (نظریه مقاومت) و خودداری از مذاکره با این دولت زورگو و غیر منطقی است و نشان دادن عقلانیتی که سلاح‌های کشتار جمعی را مصلحت نمی‌داند، اما همزمان هنجار سلطه را نیز نمی‌پذیرد.23 خرداد سرفصل تازه‌ای در ارتباطات خارجی ایران است؛ آن را باید به خاطر سپرد و از کارگزاران اجرایی خواست که کاربست آن را فراهم کنند.


منبع:صبح‌نو


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر