صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۸ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۴
امام جمعه موقت گچساران:

ائمه اطهار(ع) در دست‌گیری امت اسلامی پیشگام بوده‌اند

امام جمعه موقت گچساران گفت:‌ ائمه اطهار(ع) در دست‌گیری امت اسلامی همیشه پیشگام بوده‌اند و این باید به عنوان یک سنت حسنه در جامعه اسلامی فرهنگ شود و همانند آن بزرگواران کار خیر خود را بزرگ نشماری و از لطفی که شامل حالت می‌شود، سپاسگزار باشی.
کد خبر : 39812

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام پرویز خواجه‌زاده در مراسم ویژه شهادت امام محمد باقر(ع) که با حضور کارکنان و اعضای هیات علمی در نمازخانه مرکزی واحد گچساران برگزار شد، اظهار کرد: زمینه‌های علمی مذهب شیعه ریشه در مجاهدت‌های امام محمد باقر(علیه‌السلام) دارد و پیشرفت‌های علمی شیعیان مدیون آن امام همام است.


وی بیان کرد: فلسفه این مراسم، قدردانی از مقام شامخ این بزرگوران به عنوان واسطه فیض الهی و دیگری الگوگیری از رفتار و منش آنها است.


خواجه‌زاده اذعان کرد: دستور صریح ائمه اطهار (ع) این است که فقط خدا را بپرستید و از شیطان رانده شده پیروی نکنید.


امام جمعه موقت گچساران تصریح کرد: در بخش عبادی و یکتاپرستی نماز سرآمد عبادات است و ما برای فلاح و رستگاری‌مان باید پرداختن به نماز را در راس کارهایمان قرار دهیم و حتی یک لحظه از آن غفلت نورزیم.


وی بیان کرد: سعی کنیم با اقتدا به آن نورهای الهی، کار خیر خود را مخفیانه انجام دهیم و در انجام آن تعجیل کنیم و منتی از بابت آن بر خلق خدا نگذاریم.


امام جمعه موقت گچساران اصلاح بین مردم را تقویت روحیه اجتماعی دانست و گفت: اگر در جامعه می‌بینیم منکری انجام می‌شود و معروفی مانند نماز جماعت که برای تکامل انسان است نادیده گرفته می‌شود، در مقابل این مسئولیت اجتماعی و نظارت همگانی حساسیت نشان دهیم.


خواجه زاده خاطرنشان کرد: نظم در کارها باعث تقویت پرهیزکاری و تقوا می‌شود، لذا سیستم اداری را باید با نظم و ترتیب اداره کرد و نظرات مشارکتی را در آن دخیل دانست و از اعمال نظریات شخصی پرهیز کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر