صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۷ - ۲۲ دی ۱۳۹۸
چالش‌های انجمن‌های علمی 12/ نوروزی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

انجمن‌های علمی سکوی پرتابی برای رشد علمی دانشجویان/ ایجاد فرصتی خلاقانه برای نوآوری و تقویت چرخه تولید علم در دانشگاه‌ها

دبیر انجمن علمی دانشجویان رشته زبان و ادبیات ترکی استانبولی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: انجمن علمی دانشجویی به‌عنوان پلی میان دانشجویان یک رشته با اساتید خود و دانشجویان رشته‌های دیگر، موجب ایجاد فرصتی خلاقانه برای شکوفایی و نوآوری در همکاری میان دانشجویان و جوانان مستعد می‌شود.
کد خبر : 397837

پرهام نوروزی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به لزوم تولید علم در دانشگاه‌ها اظهار کرد: دانشجویانِ امروز، همان دانش‌آموزان دیروز هستند که سال‌ها علوم مختلف را از دبیران خود دریافت کردند تا در دانشگاه به صورت اختصاصی در زمینه رشته منتخبشان به مرحله پژوهش و تولید علم برسند.


وی افزود: انجمن‌های علمی دانشجویی همچون سکوی پرتابی برای دیده شدن دانشجویان و فرصتی مناسب برای کشف توانمندی آنان و کمک به پرورش ایده‌های نو قشر دانشگاهی به شمار می‌روند. انجمن علمی دانشجویی به‌عنوان پلی میان دانشجویان یک رشته با اساتید خود و دانشجویان رشته‌های دیگر، موجب ایجاد فرصتی خلاقانه برای شکوفایی و نوآوری در همکاری میان دانشجویان و جوانان مستعد می‌شود.




بیشتر بخوانید:


صادقی: متأسفانه نگاه دانشگاه به تولید علم کمی است نه کیفی/ خلیلی: نشریات علمی - پژوهشی در دانشگاه‌ها انبار می‌شوند!




دبیر انجمن علمی دانشجویان رشته زبان و ادبیات ترکی استانبولی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه وجود انجمن‌های علمی و فعالیت‌های مداوم آنان باعث تسریع در به حرکت درآوردن چرخه تولید علم و پرورش استعدادهای جوانان می‌شود، گفت:  همان‌طور که می‌دانید انجمن علمی هر رشته تا حدودی بیانگر فضا و جو حاکم بر آن رشته است، لذا انجمن علمی دانشجویی گروه زبان و ادبيات ترکی استانبولی نیز با هدف ایجاد فضایی مناسب و صمیمی برای بهره‌گیری از استعدادهای دانشجویان خود و ایجاد انگیزه در آنان برای شکوفایی و پرورش توانایی‌هایشان  قدم بر می‌دارد.


نوروزی بیان کرد: رابطه نزدیک و بسیار خوب میان کادر آموزشی گروه و کادر انجمن باعث تسهیل این روند شده و امکان استفاده از حداکثر پتانسیل برای انجام این امر را فراهم می‌سازد. این کادر که متشکل از 5 عضو اصلی از دانشجویان سال سوم و چهارم است، تیمی منسجم، باتجربه و یک‌دل را تشکیل داده که با داشتن تخصص، پشتکار و تجربه در امور مختلف موجب امکان پذیری هر هدفی می‌گردند.


وی ادامه داد: انجمن علمی دانشجویی گروه زبان و ادبیات ترکی استانبولی از زمان تأسیس خود در دوره جدید با هدف یک‌دلی برای رسیدن به اهداف خود جلسات منظمی را ترتیب داده، که نتایج بسیار مطلوبی از این دیدارها حاصل شده است. مراسم معارفه رشته و انجمن، آشنایی با ورودی‌ها و هم‌اندیشی دانشجویان و اساتید حول محور  «زبان و ادبیات» از جمله اقدامات صورت گرفته این انجمن هست.


دبیر انجمن علمی دانشجویان رشته زبان و ادبیات ترکی استانبولی دانشگاه علامه طباطبایی در پایان خاطرنشان کرد: انجمن ما قصد دارد تا باقی برنامه‌های خود را نیز طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده خود در طی جلسات مذکور به اجرا رساند. این برنامه‌ها شامل برگزاری جشن‌های مناسبتی، همایش‌های منظم داخلی و بین‌رشته‌ای، جشنواره‌های تخصصی و غیرتخصصی، کارگاه‌های آموزشی، اکران و نقد فیلم است.


انتهای پیام/4118/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر