صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۱۵ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۸
عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی:

برخی مسئولان درکی از فشار اقتصادی بر مردم ندارند

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: برخی مسئولان به واسطه اینکه حقوق‌های مکفی می‌گیرند،‌ در جنگ اقتصادی حضور ندارند و اصلاً فشار اقتصادی را احساس نمی‌کنند.
کد خبر : 397827

محمدرضا خباز در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به اولویت‌های کشور در شرایط کنونی اظهار کرد: مردم جامعه چند گروه هستند، توده اصلی کشور که با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند،‌ اینها کسانی هستند که حقوق‌های ثابت می‌گیرند و با قیمت‌های غیرثابت دست و پنجه نرم می‌کنند.


وی افزود: مردمی که مهمترین دردشان معیشت است به این جناح و آن جناح کاری ندارند و فقط می‌خواهند وضعیت معیشت و اقتصادشان سامان بگیرد، دامنه مشکلات اینها اشتغال و بیکاری است و با افزایش قیمت‌ها مشکلاتشان مضاعف می‌شود.


خباز با اشاره به اینکه 70 درصد جامعه در چند دهک قرار دارند، گفت: پایین‌ترین دهک جامعه تحت پوشش سازمان‌های حمایتی هستند و عده‌ دیگری که هنوز به این جمع نپیوسته، ولی شرایطی مانند این دهک دارد که به آنان فقر فاحش می‌گوییم و اینها حدود 10 میلیون جامعه را تشکیل می‌دهند.


مردم دغدغه معیشت دارند نه چیز دیگر!


عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با اشاره به دهکی که حقوق دو سه میلیون دریافت می‌کنند تأکید کرد: این گروه از جامعه تحت فشار هستند و حتی وضعیت گرانی در جامعه به جایی رسیده که درآمدهای بالای 6 میلیون هم با مشکل مواجهند، اما میزان فشارهای اقتصادی بر این گروه‌ها متفاوت است این گروه‌های جامعه بیشتر دغدغه روزانه و معیشت دارند و مسائل دیگر برایشان کمرنگ‌تر است.


خباز با اشاره به اینکه طبقه متوسط به بالای جامعه علاوه بر این به مباحث فرهنگی، سیاسی و اجتماعی هم عنایتی دارند، خاطرنشان کرد: اینها معتقدند باید در بخش‌های غیراقتصادی هم قدم‌هایی برداشته شود و نباید بی‌تفاوت باشند که اینها درصد کمتری از جامعه را به خود اختصاص می‌دهند، بنایراین اکثریت قریب به‌اتفاق جامعه کسانی هستند که نگران مسائل اقتصادی و معیشتشان هستند.


این فعال سیاسی با تأکید براینکه دولت باید برای حل مسائل اقتصادی راهکار ارائه دهد، بیان کرد: تعدادی از فعالان سیاسی که پیش از این در قوه مجریه و مقننه حضور داشتند راهکارهایی را برای دولت پیشنهاد دادند که اگر به آنان توجه شود، احتمال بهبود شرایط بسیار بالاست.


مشکلات اقتصادی کشور راه‌حل دارد


عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی تصریح کرد: در کمیته‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی این راهکارها را پیگیری کردیم و خوشبختانه به راه حل‌هایی رسیدیم و  اینها را از طریق فراکسیون امید به دولت انتقال دادیم.


وی اضافه کرد: معتقدیم مشکلات کشور قابل حل است، اما باید تصمیمات کارشناسی قوی گرفته شود و در این رابطه نیازمند عزم ملی و انسجام عظیم داخلی هستیم و در این صورت از شرایط عبور می‌کنیم.


خباز در قیاس شرایط کنونی کشور با شرایط جنگ تحمیلی گفت: در جنگ هشت ساله تحمیلی، شرایط بسیار سخت‌تری نسبت به امروز کشور داشتیم، اما در مقابل این شرایط سخت انسجام قوی داخلی بود و همه مردم و دولتمردان مسئله اولشان پیروزی در جنگ بود.


حقوق مکفی مانع درک برخی مسئولان از جنگ اقتصادی است


این فعال سیاسی تصریح کرد: جنگ اقتصادی امروز هم سخت است و لطمات زیادی دارد، با این تفاوت که  انسجام لازم داخلی میان تصمیم‌گیران کشور وجود ندارد. شاید دلیلش هم این است که مسئولان عالی‌رتبه کشور در جنگ هشت ساله هرکدام به‌نحوی حضور داشتند و بسیاری از فرزندانشان در جبهه‌های جنگ شهید، جانباز و آزاده شدند؛ اما اکنون اینگونه نیست.


وی اضافه کرد: همگی باید کمک کنیم تا جنگ اقتصادی هم پشت سر گذاشته شود، متأسفانه برخی در شرایط کنونی با رفتارهای خود آب به آسیاب دشمن می‌ریزند. تصمیم‌گیران کشور در زمان هشت سال جنگ تحمیلی در جبهه حضور داشتند اکنون به واسطه اینکه حقوق‌های مکفی می‌گیرند،‌ در جنگ اقتصادی حضور ندارند و  اصلاً فشار این جنگ را احساس نمی‌کنند.


عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با اشاره به جایگاه فرزندان مسئولان در شرایط جنگ اقتصادی کشور خاطرنشان کرد: در جنگ هشت ساله فرزندان مسئولان در جبهه‌ها بودند، اما اکنون بسیاری از فرزندان مسئولان در جبهه اقتصادی حضور ندارند، بلکه در مکان‌های مرفه و جاهایی که نباید باشند زندگی می‌کنند؛ بنابراین برخی مسئولان نه خودشان و نه خانواده‌شان درگیر جنگ اقتصادی نیستند تا درد مردم را بفهمند.


انتهای پیام/4034/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: جنگ اقتصادی
ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
محمد
22:07 - 1398/06/05
از آه دل کسی خبر ندارد
سواره هم حال پیاده را هیچ وقت نمیفهمد
من آدمی هستم که اگر یک نوشیدنی در ماه بخرم زندگیم به تلاطم میفته دیگه گوشت و ماهی که بذار بره
دیگه الان طوری شده که به عمل هم کار برنیاید