2 هزار زندانی مهریه در کشور داریم
اسدالله جولایی در گفتگو با خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره موضوع بازنگری قانون رسیدگی به زندانیان مهریه گفت: سه هفته قبل بود که خبری مبنی بر بازنگری قانون رسیدگی به زندانیان مهریه از قول رئیس قوه قضائیه مخابره شد و درحقیقت حجتالاسلام رئیسی بر اساس پیشنهاد مراجع تقلید مبنی بر توجه بیشتر به زندانیان مهریه اقدام کردند اما تاکنون بخشنامه جدیدی در این خصوص صادر نشده است.
وی با بیان اینکه متأسفانه افراد بدون درنظر گرفتن جیب خودشان اقدام به قبول مهریههای سنگین میکنند ادامه داد: اغلب زندانیان مهریه جوان هستند لذا ماندن این افراد در زندان میتواند آسیبزا باشد اما این افراد قبل از اینکه چشمانتظار مسئولان قضائی باشند باید به اقدام نابخردانه خود در قبول مهریههای سنگین توجه کنند و درحقیقت اقدام خودشان منجر به این شده که در زندان باشند.
رسیدگی به زندانیان مهریه اولویت ستاد دیه نیست
رئیس ستاد دیه کشور با بیان اینکه هماکنون 2 هزار زندانی مهریه در کشور وجود دارد تصریح کرد: بااینکه اولویت ستاد دیه کشور رسیدگی به زندانیان مهریه نیست با توجه به تقاضای خیرین برای آزادی این افراد، ستاد دیه اقداماتی را در این خصوص انجام داده است؛ بهطوریکه در سال گذشته 2 هزار و 243 نفر تحت حمایت ستاد دیه بودند و از زندان آزاد شدند.
جولایی اذعان کرد: ستاد دیه برای زندانیان مهریهای که توانایی پرداخت مهریه را ندارند برنامه دارد و تمام استانها با برگزاری جلسات متعددی که با حضور مسئولان قضائی استان و رئیس دادگستری استان موردنظر برگزار میشود شرایط زندانیان مهریه را بررسی میکنند و در صورت تأیید متولیان قضائی، وام بدون سود به زندانیان ارائه میشود تا شرایط آزادی آنها فراهم شود و این افراد بعد از آزادی از زندان وام دریافتی را به ستاد دیه برمیگردانند.
وی با بیان اینکه زندانیان مهریه در طول مدت حضور در زندان مشاورههای حقوقی دریافت میکنند خاطرنشان کرد: ماندن زندانیان مهریه در زندان علاوه بر افزایش جمعیت کیفری کشور، بر جمعیت بیکاران نیز میافزاید. ستاد دیه با کمک خیرین مراحل آزادی زندانیان مهریه را هم در کنار آزادی زندانیان جرائم غیرعمد فراهم میکند و در این راستا گلریزان متعددی برگزار میکند و در ماه مبارک رمضان نیز زندانیان جرائم غیرعمد بسیاری در کشور آزاد شدند.
انتهای پیام/4110/ن
انتهای پیام/