صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۵ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸
مدیرکل شبکه پایش هواشناسی:

کشاورزان در روزهای آینده با احتیاط سم‌پاشی کنند

مدیرکل شبکه پایش سازمان هواشناسی گفت: کشاورزان در تمام نقاط کشور و در روزهای آینده به دلیل وزش باد و بارش باران سم‌پاشی را با احتیاط انجام دهند.
کد خبر : 397184

مسعود حقیقت در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط‌زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: کشاورزان در استان‌های شمال غرب کشور در روزهای دوشنبه تا پنج‌شنبه هفته جاری باید عملیات سم‌پاشی را بااحتیاط انجام دهند زیرا احتمال بارش پراکنده و وزش باد وجود دارد.


وی با تأکید بر اینکه باغ‌های این منطقه در این فصل سال در معرض بیماری‌های قارچی و باکتریایی هستند، اضافه کرد: مبارزه با نسل اول کرم سیب در مناطق بالادست شروع‌ شده و پایش و کنترل بیماری آتشک نیز در این چند روز مناسب به نظر می‌رسد.


مدیرکل شبکه پایش سازمان هواشناسی تأکید کرد: به زنبورداران توصیه می‌شود که کندوهای عسل را به مناطق خنک‌تر و دور از تابش مستقیم آفتاب قرار دهند.


وی خاطرنشان کرد: دامداران چرای دام در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌ها را بااحتیاط انجام دهند و به دلیل بارش‌های پراکنده در مناطق کوهستانی تلاش کنند دام‌ها را در مراکز خود مستقر کنند.


حقیقت خاطرنشان کرد: در استان‌های شمالی نیز سم‌پاشی‌هایی باید بااحتیاط صورت گیرد و از نیمه دوم خردادماه بحث تله‌گذاری برای کنترل و مبارزه با مگس زیتون صورت گیرد.


وی عنوان کرد: در حال حاضر زمان مناسبی برای مبارزه با کرم ساقه‌خوار برنج است و بهترین زمان برای انتقال کندوهای زنبورعسل به مناطق خنک‌تر و مرتفع و کاهش تعداد قاب‌ها جهت تهویه هوا و کاستن از گرمای هوا است.


مدیرکل شبکه پایش هواشناسی خاطرنشان کرد: کشاورزان استان‌های جنوبی به دلیل وزش باد شدید سم‌پاشی نکنند و از گلخانه‌ها و درختان جوان در این محدوده مراقبت کنند.


وی افزود:‌ با توجه به پایداری جوی، مبارزه با ملخ صحرایی در بندرعباس بلامانع است و دامداران در مسیرهای سم‌پاشی جهت مبارزه با ملخ صحرایی قرار نگیرند و دام‌های خود را به مناطق امن انتقال دهند.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر