شوخی ناموسی!
گروه سیاسی خبرگزاری آنا، خدا رحمت كند مرحوم حبیبالله عسكراولادی را یک وقتی در اوج گفتگو با اصلاحطلبان كه بهطور مكتوب دو دوره رد و بدل و در رسانهها هم منعكس شد، به من میگفت؛ به برخی از آنها پیام دادم؛ «ما شوخی ناموسی با شما نداریم. مسائل مربوط به اصل انقلاب، آرمانهای امام، ولایت فقیه و مبارزه با آمریكا جزء نوامیس فكری ماست ما در اینباره با شما شوخی نداریم.»
متأسفانه برخی از همین اصلاحطلبان به نصایح او گوش ندادند و رفتند زیر خیمه فتنه برای بازگشت سلطه آمریكا سینه زدند، البته به جایی هم نرسیدند.
رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشگاهیان به موضوع مذاكرات و سمومات ناشی از آن در راه پیشرفت انقلاب اشاره كردند و گفتند: «مذاكره مكمل راهبرد فشار است. در مسائل ناموسی انقلاب همچون توان دفاعی كشور نمیتوان مذاكره كرد.»
آمریكاییها از فصل مذاكره به عنوان فصل برداشت محصول فشارهای اقتصادی خود در زمین ما استفاده میكنند. اعراب و فلسطینیها 50 سال است دارند مذاكره میكنند؛ حتی یك متر زمین خود را آزاد نكردند و زیر چكمه سربازان رژیم اشغالگر قدس روزگار بدی را میگذرانند. سران عرب رفتند با دشمن مذاكره كردند و ناموس اعراب را فروختند و اكنون زیر تحقیر غرب هر روز امتیاز جدید میدهند؛ باز توهین و تحقیر میشوند؛ اما جمعی از همین جماعت فلسطینی و لبنانی ابتدا سنگ و سپس موشك به دست گرفتند، دشمن را به زانو در آوردند و اكنون در مرز بازدارندگی با حفظ شرافت و كرامت خود سینه به سینه دشمن ایستادهاند و یک قدم هم عقبنشینی نمیكنند. آنها با عقلانیت سیاسی، با هزینه- فایده كردن امر مقاومت به این نتیجه رسیدند، درآمد مقاومت بیش از هزینههای آن است. مقاومت و ایستادگی یك مكتب، یک فرهنگ و یک اندیشه است كه در دل خود خستگیناپذیری و امیدوارانه حركت كردن را دارد.
رهبر معظم انقلاب نیز در سیامین سالگرد رحلت حضرت امام (ره)، بنیانگذار جمهوری اسلامی را قهرمان مقاومت در عصر ما نامیدند و مختصات این اندیشه را در مرام امام (ره) مورد واكاوی قرار دادند. امروز فقط سخن از مقاومت ملت ایران نیست بلكه سخن از محور مقاومت است كه ملتهای منطقه را در برابر مقابله با نفوذ صهیونیسم و آمریكای جنایتكار به صف كرده است و شكستهای پیدرپی آمریكا و اشغالگران قدس بهدلیل شكلگیری همین محور و همین جبهه است. امروز در میان ملتهای جهان و دولتهایی كه اراده كردهاند در برابر باجخواهیهای آمریكا بایستند سخن از فلسفه مقاومت، دستاوردهای مقاومت و امتیازات «دكترین مقاومت امام خمینی (ره)» است.
رهبر انقلاب در همين سخنرانی تاريخی فرمودند: «انديشه مقاومت قدرتمندترين سلاح يک ملت است. دشمن در صدد است با وسوسه، ترديدافكني و القای بیفايده و ناممكن بودن مقاومت، اين سلاح را از دست ملت ايران خارج كند؛ بنابراين بايد انديشه مقاومت را از ترفند دشمن مصون داشت».
امروز ملت ايران از مرز تهديد و تطميع دشمن گذشته است. دشمن در تمامی جبههها طعم تلخ شكست را از جبهه مقاومت دريافت كرده و عقبنشينی تاكتيكی دشمن حكايت از اين واقعيت دارد كه آنها هيچ راهحلی جز تسليم در برابر ملت ايران و جبهه مقاومت در منطقه ندارند. آمريكا تنها يك گزينه روی ميز دارد آنهم فشار اقتصادی، اما ملت ايران گزينههای گوناگون در مقابل دارد. دير يا زود آمريكا مجبور است در برابر ملت ايران زانو بزند.
اخيراً يكي از اصحاب موسوم به اصلاحطلب كه در فتنه 88 شريک و همپيمانان جرج سوروس برای انقلاب رنگی بود از واژه «ابر مقاومت» ياد كرده است. او از مقابله با ترامپ از واژه «ابرمقاومت» ياد میکند و آنرا معبر «صلح»، «اصلاحطلبی» و دموكراسی» میداند و میگويد بايد اصلاحات را به صلح ترجمه كرد بخشي از داخل و بخشی از نيروهايی كه در خارج هستند بايد اين كولهبار را به دوش بكشند!
او میگويد «اگر ملت دموكراسی را با گوشت و پوست خود لمس كند تاب مقاومت پيدا میكند» البته اين حرف، حرف درستی است به شرطی كه كارنامه سياسی حضرات آن را تأييد كند!
کارنامه سياسی برخی از اصلاحطلبان كه دستی در فتنه 88 و 78 داشتند نشان میدهد آنها همين چيزی كه از آن بهعنوان «ابرمقاومت» ياد میکنند را با رمز دروغ و تهمت تقلب به آتش كشيدند. آنها 40 ميليون رأی ملت را ناديده گرفتند و بر جمهوريت نظام با تيغ «شورش» و «بغی» چوب حراج زدند و به اين هم اكتفا نكردند و بنا را بر «محاربه» گذاشتند و با شعار «انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است» و «مرگ بر اصل ولايت فقيه» دست در دست منافقان و سلطنتطلبها و كمونيستها و نئوماركسيستها برای مقابله با اسلام به خيابانها آمدند.
آنها رفقای خود را به پارلمان اروپا و كنگره آمريكا فرستادند و گفتند از اين «ابر مقاومت» ملت ايران نترسيد و جا نزنيد تحريمها را تشديد كنيد. «اوباما» كه قبل از فتنه تا مرز تسليم شدن برابر به ملت ايران رفته بود را برگرداندند به «مقابله» با ملت ايران!
پرچم جمهوریخواهی را يكی از همين اصحاب فتنه كه ستاره برنامههاي بیبیسی و راديو آمريكا بود در روزنامهای كه منسوب به همين تئوريسين «ابرمقاومت» است بهدوش میكشيد و درباره آن قلم میزد. او در ايام فتنه به عنوان ناظم صف گوگوش تا سروش انجام وظيفه میكرد.
كارنامه سياسی برخی اصلاحطلبان نشان میدهد نگاه آنها به جمهوريت ورود به قدرت برای «خروج از حاكميت» است. هيچ نشانهای از مقاومت آنها در برابر دشمن نيست همه نشانها همراهی و همگرايی با دشمن است.
تاريخ 8 ماهه اول سال 88 نشان از خيانت آنها به ملت و جناياتی است كه خون دهها شهيد بر سنگفرش خيابانهای تهران به آن گواهي ميدهد. همين بساط را در 18 تير 78 بهپا كردند؛ خداوند از سر تقصير آنها نگذرد. يكي نيست به اين بنده خدا بگويد وقتي در خزانهداری آمريكا اتاق جنگ تشكيل دادند و براي ملت ايران هر روز خطونشان میكشند، «اصلاحطلبی» و «صلحطلبی» كيلويی چند است؟ دموكراسی سوروسی كه بوی عفونت فتنه آن دو دهه است دماغ تاريخ ما را آزار میدهد سيری چند؟
مقاومت به قرائت امام (ره) و رهبری و نيز كسانی كه با جانفشانی خود «قدرت منطقهای» جمهوری اسلامی را شكل دادند و سازه اصلی اقتدار و امنيت ملی است حساب و كتاب خود را دارد با اين سوسول بازیهای سياسی فرسنگها فاصله دارد. البته جنگی در كار نخواهد بود تا سخن از صلح به ميان آيد. چرا كه ما در مرز بازدارندگی شاهرگ حيات آمريكا را در منطقه نشانه گرفتهايم. لذا آمريكايیها نه میتوانند، نه میخواهند و نه جرئت آن را دارند از جنگ سخن بگويند.
انتهای پیام/۴۰۷۱/ن
انتهای پیام/