دختران شینآبادی از لباس سوختگی استفاده نکردند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران، رضا وقردوست، گفت: درمان سوختگی بستگی به عمق سوختگی دارد و بهطور کلی خوشبختانه در کشور ما تجربیات بسیاری در زمینهٔ درمان سوختگی وجود داشته و تکنیکهای بسیاری در این زمینه استفاده میشود.
وی با اشاره به اینکه سوختگی اگر از نوع سطح یک و سطح دو باشد با پانسمان معمولی میتوان آن را مداوا کرد و نیاز چندانی به جراحی ندارد، اضافه کرد: زمانی که سوختگی درجه دو عمقی و یا از نوع درجه سه باشند باید جراحیهای لازم صورت گیرد و از جایگزین پوستی در درمان نیز استفاده میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص درمان نشدن کامل دختران شینآبادی که دچار سوختگی شدهاند، گفت: این افراد در یک اتاق محبوس شده و دچار سوختگی شدند که از نوع بدترین نوع ممکن سوختگی است و ۸۰ درصد سوختگی آنها از نوع درجه دو عمقی و درجه سه بوده است.
وقردوست خاطرنشان کرد: از طرفی نیز پوست این افراد بهصورت ژنتیکی بهاصطلاح بدزخم است و سبب میشود که پس از درمان به نتیجه دلخواه نرسیم.
وی گفت: همچنین باید توجه داشت که استفاده از لباس سوختگی در درمان کامل و بهموقع بیماران دچار سوختگی بسیار حائز اهمیت است و بهاصطلاح آب روی آتش به شمار میرود و گاهی تا مدتهای طولانی بیماران دچار سوختگی باید از این لباسها استفاده کنند. این در حالی است که خانواده دختران شینآبادی چندان به این موضوع باور نداشته و در 6 ماهه اولی که دچار سوختگی بودند استفاده از این لباسها را چندان مدنظر قرار ندادند.
انتهای پیام/4087/4076/ن
انتهای پیام/