صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۴ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۸

اتهامات اقتصادی ترامپ به خودش نیز وارد است

ترامپ همواره چین را به دست‌کاری در نرخ یوآن متهم می‌کند و این در حالی است که آمریکا تاکنون بیشترین استفاده را از این موضوع برده است.
کد خبر : 396350

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، ترامپ همواره از چین به عنوان کشوری که نرخ برابری یوآن را دستکاری می‌کند یاد می‌کند و آن را مانعی برای شکل‌گیری تجارت واقعی بین چین و آمریکا می‌داند.


هرچند این اتهام ترامپ علیه چین که بزرگ‌ترین صادرکننده جهان محسوب می‌شود درست به نظر می‌رسد و مقامات چینی برای حفظ سطح صادرات خود با تضعیف یوآن، امکان رقابت کالاهای سایر کشورها با کالاهای چینی را در بازارهای جهانی از بین برده‌اند و موجب شده‌اند کالاهای این کشور ارزان‌تر و رقابتی‌تر عرضه شوند اما این موضوع فقط مختص چینی‌ها نیست و آمریکاییان نیز از قدیم به این  کار پرداخته‌اند.


کارشناسان نمونه دستکاری عمدی در نرخ برابر دلار را در تنبیه سه بانک آمریکایی مورگان استنلی، بارکلی و جی پی مورگان می‌دانند که در جریان آن این سه بانک آمریکایی با  ایجاد کارتل ارزی عمداً با استفاده از افزایش و کاهش تعمدی نرخ خرید و فروش ارز به شکل هماهنگ سودهای هنگفتی به جیب زده‌اند و نرخ برابری ارزهایی نظیر دلار استرالیا، پوند انگلیس، دلار کانادا، یوآن چین، یورو، ین ژاپن، دلار استرالیا و ۲۰ ارز دیگر را در بازار ارز استرالیا دستکاری کرده‌اند.


تحلیلگران این دستکاری عمدی را حتی در مورد نرخ بهره یک‌درصدی بانک مرکزی آمریکا در ۹ سال اخیر نیز قابل‌بررسی می‌خوانند و مدعی هستند این موضوع سیاستی است که ساخته دست بانک‌های بزرگ وال‌استریت است که بحران مالی بزرگی را در سال‌های اخیر ایجاد کردند تا به دنبال آن حباب سفته‌بازی را در بازار سهام آمریکا مدیریت کنند.


این تحلیلگران مدعی هستند شاخص 500 S&P در سال‌های اخیر رشد 300 درصدی داشته است و به‌یقین می‌توان گفت که این افزایش سهام به دلیل رشد واقعی اقتصاد آمریکا نیست بلکه  سناریویی است که برای کنترل بدهی ۲۰ تریلیون دلاری آمریکا طراحی شده است.


کارشناسان حتی ارتش تروریستی آمریکا را نیز یکی عوامل دستکاری عمدی نرخ  دلار می‌دانند که با استقرار در سراسر جهان برای تسهیل غارت اقتصاد جهانی در اختیار مقامات آمریکایی قرار دارد که از طریق عملیات نظامی سران این کشور را برای دستکاری عمدی نرخ دلار در جهان کمک می‌کند.


انتهای پیام/4129/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر