صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۸ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۴
در گفت و گو با آنا

امیرحاج رضایی: نتیجه‌گرا بودن مربیان به فوتبال ملی ضربه می‌زند/ فوتبال ایران بی‌برنامه است

کارشناس فوتبال کشورمان گفت: داشتن برنامه در فوتبال ایران بی معنا است به همین دلیل هم است که می‌بینیم که مشکلات فوتبال ما در این چند سال نه تنها کمتر نشده بلکه بیشتر هم شده است.
کد خبر : 39321

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، در فوتبال نوین شاهد حضور بازیکنان جوان در ترکیب تیم های دنیا هستیم. باشگاه‌های بزرگ دنیا با پرورش بازیکنان مستعد و عقد قرارداد بلند مدت، این بازیکنان را در باشگاه خود حفظ می کنند و استفاده لازم را از آنان می‌برند اما این اتفاق در فوتبال ایران نه تنها نمی افتد بلکه شاهد هستیم که مربیان لیگ برتری با جذب بازیکنان پابه سن گذاشته تنها به دنبال نتیجه گرفتن هستند تا بتوانند در پایان فصل جایگاه خوبی را در جدول پیدا کنند. در واقع این مربیان که به مربیان نتیجه گرا معروف شده‌اند تمام هدفشان نتیجه است و اطمینان خاطر از اینکه در فصل آینده نیز همچنان در لیگ برتر حضور دارند.


امیر حاج رضایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا در مورد این معضل فوتبال گفت: «در ایران دو نوع فوتبال وجود دارد؛ فوتبال لمپنیسم و فوتبال نتیجه گرا. در مورد فوتبال نتیجه گرا مربیان برای اینکه به نتیجه برسند به دنبال آن هستند تا در ترکیب تیم ها از بازیکنانی استفاده کنند که بتوانند آنها را در کسب نتیجه کمک کنند.»


حاج رضایی ادامه داد: «لیگ برتر باید در همه زمینه ها تولید داشته باشد. هدف برگزاری لیگ برتر نباید صرفا معرفی یک تیم به عنوان قهرمان لیگ و حضور چند تیم در جام باشگاه های آسیا و سقوط تیم‌های قعر جدول باشد. در واقع هدف لیگ باید تولید بازیکن، مربی و حتی تولید مدیر در حوزه فوتبال باشد. در این زمینه باید هزینه کرد، وقت گذاشت و کمی صبر کرد تا بتوان از این استعدادها که در فوتبال کشف می‌شوند استفاده بهینه برد.»


وی افزود: «یک باغبان وقتی نهالی را می کارد باید صبر کند تا این نهال به باروری برسد و اگر باغبان صبور نباشد نمی تواند از این نهال استفاده بهینه کند و فوتبال هم چنین مصداقی دارد و باید برای بازیکنان جوان هزینه کرد تا بتوان در عرصه ملی از این استعدادها استفاده کرد.»


کارشناس فوتبال ایران در مورد استفاده کی روش از جوانان در ترکیب تیم ملی گفت: «از نظر من بهترین ترکیب استفاده از جوانان و باتجربه ها در ترکیب تیم است که کی روش به این امر واقف است و در ترکیب تیم ملی از نفرات باتجربه مانند جلال حسینی، حاج صفی و تیموریان و همچنین از جوانانی مثل طارمی، ترابی و آزمون استفاده می کند. البته کی روش حق انتخاب بیشتری نسبت به مربیان لیگ برتری دارد و می تواند از همه ایران برای تیم ملی بازیکن بگیرد ولی مربیان لیگ برتری چنین وسعت انتخابی در ترکیب تیمشان ندارند.»


حاج رضایی در مورد نحوه مدیریت در فوتبال بیان داشت: «چیزی که امروز در فوتبال دنیا بیشتر به آن توجه می‌شود برنامه محوری است، که متاسفانه فوتبال ایران با مشکل بی برنامگی در فوتبال مواجه است که این ضعف برنامه در فوتبال باعث شده‌ است تا مربیان تیم‌ها در ابتدای فصل به فکر نتیجه باشند نه تولید بازیکنان جوان و کشف جوانان مستعد و این بی برنامگی کار را به اینجا کشاند تا تیم هایی هم که در این زمینه موفق عمل می‌کردند بخاطر نتیجه گرایی در لیگ دست از این کار بکشند.»


وی در پایان خاطرنشان کرد: «در واقع مربیانی که پول های زیادی در باشگاه های ایران بدست می آورند باید به این مسئله توجه کنند که وظیفه دارند در پایان فصل تولیداتی را تحویل فوتبال دهند تا بتوانند از این جوانان در عرصه ملی استفاده کرد.»


انتهای پیام/

ارسال نظر