صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۷ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۴
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران:

امنیت محله هرندی قابل برگشت است

رئیس کمیسیون سلامت،‌ محیط‌ زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت:‌ امنیت محله هرندی قابل برگشت است و برای این کار باید سایر دستگاه‌ها از جمله قوه قضائیه،‌ ناجا، سازمان بهزیستی،‌ ستاد مبارزه با مواد مخدر، کمیته امام خمینی (ره) و استانداری با شهرداری تهران همراه شوند.
کد خبر : 39285

<span style="" line-height:"="">به گزارش گروه اجتماعی آنا، رحمت‌اله حافظی پس از بازدید از محله هرندی با تاکید بر اینکه محله اصیل هرندی به دلیل وجود افراد آسیب‌دیده و معتاد فراموش شده است، اظهار کرد: می‌توان این محله را با حمایت و حضور فعال معتمدان محله احیا کرد.


وی با اشاره به برخی از اقدامات صورت گرفته توسط شهرداری تهران در پاکسازی محله به خصوص بوستان خواجوی کرمانی،‌ گفت:‌ باید سعی شود افراد آسیب‌دیده و معتاد را در مکان‌های به خصوصی از شهر اسکان و سامان داد. حضور این افراد در سطح محله هرندی‌ هویت محله را دچار آسیب کرده است.


رئیس کمیسیون سلامت، ‌محیط‌ زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه باید اقدامات شهرداری تهران در محله هرندی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی تداوم داشته باشد، افزود: شورای شهر تهران از جایگاه سیاست‌گذاری آماده همکاری است. همچنین برای موفقیت بیشتر در کاهش آسیب‌های اجتماعی و کمک به بهبود فضای محله هرندی لازم است زیرساخت‌های اصلی فراهم شود.


حافظی خواستار مشارکت مسئولان دانشگاه علوم پرشکی تهران برای بهبود وضعیت محله هرندی شد و گفت: باید با همکاری نهادهای علمی و دانشگاهی در بهبود سلامت مردم تلاش کنیم. شهروندان از مسئولان انتظار دارند تا با اقدامات پیشگیرانه، محله مناسبی را برای زندگی‌شان مهیا کنند.


وی همچنین خواستار همراهی سایر دستگاه‌ها از جمله قوه قضائیه،‌ ناجا، سازمان بهزیستی،‌ ستاد مبارزه با مواد مخدر، کمیته امام (ره) و استانداری با شهرداری تهران شد و اعلام کرد: کمیسیون سلامت شورای شهر تهران نیز می‌تواند به عنوان سیاست‌گذار، جلسات مشترکی را برای شناسایی مشکلات و برنامه‌ریزی برای رفع آن برگزار کند.


رئیس کمیسیون سلامت،‌ محیط‌ زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران،‌ گفت: اداره شهر صرفا منوط به ساخت‌ و ساز پل و برزگراه نیست و تامین آرامش برای شهروندان اهمیت بیشتری دارد. وقتی شهری مملو از امکانات رفاهی باشد اما شهروندان آن آرامش خاطر و امنیت نداشته باشند، بدون شک نمی‌توان رضایت مردم را جلب کرد از این رو اقداماتی از این قبیل در افزایش رضایت شهروندان نقش بسزایی خواهد داشت.


انتهای پیام/

ارسال نظر