صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۱ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۴
در اختتامیه جشنواره صنعت چاپ

جنتی: صنعت چاپ باید خود را برای دوران پساتحریم آماده کند

علی جنتی در مراسم اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی صنعت چاپ، با اشاره به مقتضیات سیاسی و روابط خارجی ایران در منطقه و جهان، نسبت به حمایت از صنعتگران چاپ در دوران پساتحریم اعلام آمادگی کرد.
کد خبر : 38771

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، مراسم اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی صنعت چاپ، صبح امروز، سه شنبه 24 شهریور ماه با حضور علی جنتی، ‌وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، احمد مسجدجامعی،‌ عضو شورای اسلامی شهر، سیدعباس صالحی، معاون امور فرهنگی ارشاد، محمودرضا برازش، مدیرکل دفتر چاپ و نشر ارشاد و فعالان حوزه چاپ در تالار وحدت برگزار شد.


علی جنتی در این مراسم، ضمن گرامی‌داشت یاد مرحوم حسینعلی متین‌رضا، پیشکسوت صحافی در کشور از ارتقای صنعت چاپ در کشور ابراز خوشحالی کرد و در تشریح اهمیت این صنعت گفت: «نشر کتاب و مطبوعات،‌ گسترش دانش و آموزش و پرورش در جامعه مدیون صنعت چاپ هستند. همچنین صنایع مختلف با استفاده از خدمات صنعت چاپ به محصولات خود هویت می‌بخشند.»


وی ضمن بیان این مطلب که فعالان صنعت چاپ پیش از آنکه صنعتگر باشند، هنرمندانی خلاق و عاشق هستند،‌ افزود: «صنعت چاپ به واسطه چند ویژگی از سایر صنایع متمایز است. اولین ویژگی خدماتی است که این صنعت به جامعه و صنایع مختلف ارائه می‌کند، دومین ویژگی ارتباط آن با فناوری‌ روز دنیا و سوم، ارتباط تنگاتنگی است که با هنر دارد.»


جنتی صنعت نشر را یکی از ریشه‌دارترین صنایع ایران خواند و اظهار داشت: «در این برهه خاص از تاریخ که همه امیدوارند کشور به سمت توسعه‌ گام بردارد، صنعت چاپ هم باید نقش خود را درست انجام دهد و این مساله مستلزم آن است که شرایط و ظرفیت‌های این صنعت در کشور و همچنین نیازهایش مورد ارزیابی و بررسی قرار بگیرد.»


وزیر ارشاد با تاکید بر ضرورت حمایت از آموزش و پژوهش در عرصه چاپ و راهگشا خواندن طرح احداث پارک ملی و فناوری صنعت چاپ، گفت:«در این راه همکاری تشکل‌ها و تقویت بخش خصوصی بسیار مهم است. همچنین بازنگری قوانین و اصلاح آن با هدف ایجاد سهولت کسب و کار در این عرصه نیز اهمیت فراوانی دارد.»


وی در ادامه با اشاره به مناسبات سیاسی و روابط بین‌المللی کشور، خصوصا با کشورهای همسایه اظهار داشت: «دولت در تعاملات خارجی،‌ خصوصا در روابطی که با کشورهای همسایه دارد،‌ درصدد همیاری با صنوف توانمند و مستعد برای فعالیت‌های فرامرزی است. صنعت چاپ نیز می‌تواند از این فرصت استفاده کند، مضاف بر آن رایزنی‌های فرهنگی ایران در کشورهای مختلف نیز آمادگی همکاری دارند.»


جنتی ضمن بیان این مطلب که صنعت چاپ باید خود را برای دوران پساتحریم آماده کند، افزود: «هدایت هوشمندانه سرمایه و انتقال فناوری‌های لازم در این دوره بسیار حیاتی است. از طرفی با استفاده از هوش و استعداد نخبگان ایرانی می‌توان در راستای تولید فناوری‌های جدید در صنعت چاپ گام‌های خوبی برداشت.»


وی ادامه داد: «دولت برنامه‌های گسترده‌ای برای توسعه کشور دارد که این برنامه‌ها با رفع تحریم‌ها شتاب بیشتری خواهد گرفت. بنابراین دولت در این مسیر از هر نوع توسعه‌ای از جمله توسعه در عرصه چاپ حمایت می‌کند. البته ایجاد روابط و تشکلات صنفی مناسب و برگزاری جلسه‌های هم‌انداشی بین صنوف نیز لازم است.»


وزیر ارشاد در پایان برگزاری جشنواره صنعت چاپ را فرصتی مناسب برای معرفی فعالان برتر این عرصه و ترغیب به ارتقای کیفیت محصولات چاپی در کشور خواند و از پیشکسوتان صنعت چاپ، کارآفرینان و سرمایه‌گذاران و برگزارکنندگان این جشنواره تشکر کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر