صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۶ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۴
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره):

توانمندسازی اقتصادی محور اصلی فعالیت‌های ستاد برکت است/ اساسی‌ترین بحث اقتصاد مقاومتی مردمی کردن اقتصاد است

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به تشریح اقدامات ستاد بنیاد برکت پرداخت و گفت: بیش از 75 درصد فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان امام مطابق با اقتصاد مقاومتی است. همچنین بحث مدرسه‌سازی محور اصلی فعالیت‌های اجتماعی ستاد نیست چرا که محور اصلی توانمندسازی اقتصادی است.
کد خبر : 38750

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مراسم افتتاح 140 مدرسه بنیاد برکت با بیان اینکه امروز شاهد افتتاح 140 مدرسه و 884 کلاس درس با اعتبار 555 میلیارد ریال هستیم اظهار کرد: 18 هزارو 750 دانش آموز در مناطق بسیار محروم مطابق با استانداردهای مورد تایید سازمان نوسازی مدارس مشغول به تحصیل می‌شوند.


وی با اشاره به اینکه راهبرد اصلی ما در ستاد اجرایی فرمان امام کمک به رفع محرومیت از طریق توانمندسازی اقتصادی است، افزود: از روزی که رهبر معظم انقلاب بحث اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند گروهی را در ستاد موظف کردیم تا وضعیت فعالیت‌های ستاد را در چارچوب ابلاغیه اقتصاد مقاومتی بررسی و نقاط غیر منطبق را احصاء و رفع کنند.


رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ادامه داد: حداکثر ظرف سه سال تمام فعالیت‌های این ستاد را با ابلاغیه اقتصاد مقاومتی تطبیق می‌دهیم سرمایه ما در ستاد اجرایی فرمان امام نیروی انسانی است و بیش از 200 نفر نیروی انسانی زیر 32 سال با مدرک تحصیلی بالای فوق لیسانس با ما همکاری می‌کنند. زمانی که فراخوان اقتصاد مقاومتی را ارائه کردیم پیشنهادات بسیار خوبی مطرح شد که گروه داوری متشکل از اساتید دانشگاهی این پیشنهادات را بررسی کردند.


مخبر با تاکید بر این موضوع که بیش از 75 درصد فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان امام مطابق با اقتصاد مقاومتی است عنوان کرد: همچنین بحث مدرسه‌سازی محور اصلی فعالیت‌های اجتماعی ستاد نیست چرا که محور اصلی ما توانمندسازی اقتصادی است.


وی ادامه داد: آنچه مایه عدم موفقیت بنگاه‌های اقتصادی می‌شود وحدت سیاست‌گذاری، مالکیت و مدیریت است. علت اینکه آثار اصل 44 قانون اساسی را مشاهده نمی‌کنیم به این دلیل است که دولت از آنچه که در اختیار دارد دل نمی‌کند و اگر واگذاری هم صورت بگیرد به شکلی است که سه مشخصه اعلام شده خدشه‌دار نشوند.


مخبر افزود: این ستاد در بنگاه‌هایی که ایجاد می‌کند در بحث مدیریت و مالکیت دخالتی ندارد و نگاه ما به بخشی که مالکیتش در اختیار است موقت بوده، به گونه‌ای که از 215 طرحی که در مناطق محروم ایجاد کرده‌ایم از 100 طرح آن خارج شده‌ایم.


رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با بیان اینکه اساسی‌ترین بحث اقتصاد مقاومتی مردمی کردن اقتصاد است، عنوان کرد: این به معنای درگیر کردن مردم مستضعف و مشارکت آنها در اداره اقتصادی کشور و خلق ثروت برای عموم جامعه است.


وی با اشاره به اقدامات موردی ستاد اجرایی فرمان امام اظهار کرد: در بحث توانمندسازی اقتصادی 215 بنگاه اقتصادی را با مشارکت مردم ایجاد کرده‌ایم و سه هزار و 259 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این بخش انجام شده و 140 هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.


مخبر ادامه داد: دو هزار طرح زیر بنایی در 31 استان کشور اجرا شده و هیچ استانی نیست که در آنجا مدرسه نساخته و یا طرح اقتصادی نداشته باشیم همچنین 400 حسینیه در سراسر کشور ایجاد کرده‌ایم و 16 مرکز خدمات بهداشتی و درمانی در سه منطقه محروم به مرحله بهره‌برداری رسیده است.


وی به دیگر اقدامات این بنیاد اشاره کرد و گفت: اعطای وام قرض الحسنه به مبلغ 70 میلیون تومان به 17 هزار نفر، بیمه تکمیلی 150 هزار فرد مستضعف، هدف‌گیری هزار زوج نابارور در مناطق محروم و پرداخت هزینه درمانی 300 زوج، تحت پوشش قرار دادن 18 هزار کودک یتیم زیر 10 سال از طریق کمیته امداد، ساخت 10 بیمارستان در قالب هزار تخت در مراکز محروم، جنگل‌کاری هزار هکتار اطراف تهران، ساخت 4 هزار واحد مسکونی در روستاها که دو هزار واحد آن تکمیل شده است و اختصاص 20 میلیارد تومان برای وام اشتغال به مبلغ 15 میلیون تومان برای هر نفر بخشی از اقدامات این ستاد است.



انتهای پیام/

ارسال نظر