صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۱ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
در مشهد؛

اختتامیه دومین دوره «در سایه‌سار نهج‌البلاغه» برگزار شد

هم‌زمان با آخرین روزهای ماه مبارک رمضان، اختتامیه دومین دوره آموزشی «در سایه‌سار نهج‌البلاغه» در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
کد خبر : 386240

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی آستان قدس رضوی، هم‌زمان با آخرین روزهای ماه مبارک رمضان، اختتامیه دومین دوره آموزشی «در سایه‌سار نهج‌البلاغه» در حرم مطهر رضوی برگزار شد.


حجت‌الاسلام محمدجواد نظافت در این مراسم گفت: یکی از توصیه‌های امیرالمؤمنین (ع) در نهج‌البلاغه این است که از دوستی با افراد فاسق دوری کنیم چراکه رفتار بد آدم فاسق در ما تأثیر می‌گذارد.


وی تصریح کرد: در قرآن کریم آمده است که جهنمیان در آن روز حسرت می‌خوردند که ای‌کاش با فلانی دوست نمی‌شدیم چراکه عامل گمراه شدن خود را دوستی با افراد فاسق می‌دانند.


این استاد قرآنی افزود: روز قیامت همه دوستی‌ها تبدیل به دشمنی می‌شود مگر دوستی‌ها و رفاقت‌هایی که برای خدا باشد چراکه دوستی‌های خدایی انسان را به سعادت و کمال می‌رساند و انسان‌های باتقوا در روز قیامت نیز با هم دوست هستند.


وی ابراز کرد: دسته دیگری از افراد که باید از دوستی با آن‌ها پرهیز کرد ثروتمندانی هستند که کثرت مال و ثروت آن‌ها را به طغیان کشانده است. کسی که به خاطر مال و ثروت دیگران را پست می‌داند و گاهی دیگران را مسخره می‌کند را نباید برای دوستی انتخاب کرد.


نظافت با اشاره به تأثیر لقمه حلال در شکل‌گیری شخصیت انسان، اظهار کرد: بدترین غذا غذای حرام است. اگر انسان یقین ندارد لقمه‌ای پاک است نباید آن را استفاده کند. در دعای امام زمان‌(عج) نیز آمده است خدایا شکم‌های ما را از حرام و شبهه پاک‌ کن. لقمه حرام اثرات بسیار بدی به روی انسان می‌گذارد.


وی ادامه داد: غذای حرام حال عبادت را از انسان می‌گیرد. البته حتی اگر مال انسان حرام و پاک باشد نیز باید از پرخوری پرهیز کرد چرا پرخوری یکی دیگر از عواملی است که حال دعا و مناجات را از انسان می‌گیرد.


وی پرهیز از ظلم و ستم را از دیگر سفارش‌های مولای متقیان در نهج‌البلاغه نام برد و اظهار کرد: در قرآن کریم آمده است که خداوند در کمین ظالمان است. ظلم موجب می‌شود انسان ظالم گرفتار عقوبت الهی شود.


گفتنی است، آزمون پایانی دومین دوره آموزشی «در سایه‌سار نهج‌البلاغه» ساعت دوازده روز پنج‌شنبه بیست و سوم خردادماه در حسینیه فرهنگیان برگزار و به پذیرفته‌شدگان مدرک پایان دوره اعطا خواهد شد.


انتهای پیام/4090/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر