صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
احمدلو در گفتگو با آنا:

بازیگران «سه‌‌دونگ سه‌‌دونگ» درست انتخاب شده بودند

کارگردان سریال «سه‌‌دونگ سه‌‌دونگ» معتقد است که انتخاب بازیگران این سریال به‌درستی صورت گرفته بود.
کد خبر : 385992

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، شاهد احمدلو از جمله هنرمندانی است که در زمینه کارگردانی و بازیگری به صورت هم‌زمان فعال است. وی تاکنون فیلم‌ها و سریال‌های متعددی را کارگردانی کرده و در کارهای متنوعی نیز جلوی دوربین رفته است. شاهد احمدلو اولین بار در سال 1367 در فیلم «سرب» به کارگردانی مسعود کیمیایی ایفای نقش کرد. از جمله سریال‌هایی که وی کارگردانی کرده است می‌توان به «سه‌دونگ، سه‌دونگ» اشاره کرد. «سه‌دونگ، سه‌دونگ» ساختاری طنزگونه دارد و روایت مردی است که همراه با پسرانش یک نانوایی را اداره می‌کند. این مجموعه هم‌اکنون از شبکه آی‌فیلم عربی در حال پخش است. به همین بهانه خبرنگار خبرگزاری آنا در گفتگویی با احمدلو به گفتگو نشست که در ادامه آن را می‌خوانید.


احمدلو با بیان این که کمابیش کارهایی را که با دوبله از شبکه آی‌فیلم پخش می‌شود دیده است گفت: شاید کارهایی که می‌بینم ساخته خودم نباشد یا در آن‌ها بازی نکرده باشم، اما به هر حال سریال‌های دوبله شده از آی‌فیلم را دیده‌ام. به نظرم دوبله‌های موفقی در آی‌فیلم انجام می‌شود. به هر حال می‌بینیم که سریال‌ها با مخاطبان ارتباط برقرار می‌کنند و این شبکه توانسته است بینندگان خاص خودش را در خارج و داخل کشور داشته باشد.


وی درباره سریال «سه‌دونگ، سه‌دونگ» اظهار کرد: این سریال در ماه رمضان سال 1390 از شبکه پنج پخش شد و توانست مخاطبان زیادی را به سوی خودش جلب کند. فکر می‌کنم سریال موفقی شد. کافی است نام چند نفر از بازیگران اصلی را به زبان بیاوریم تا افراد زیادی این سریال را به یاد بیاورند. این مسئله نشان می‌دهد که مجموعه در ذهن مردم مانده است و مخاطبان با آن ارتباط برقرار کرده‌اند. منظورم این است که به یاد آوردن این سریال نیاز به زحمت زیادی ندارد و این یعنی موفقیت.


کارگردان سریال «سه‌‌دونگ سه‌‌دونگ» نقاط قوت این سریال را این گونه برشمرد: در وهله اول باید بگویم که این مجموعه فیلمنامه قوی‌ای داشت. این موضوع یکی از نقاط قوتش بود. داستان این سریال بسیار گرم بود و شخصیت‌های دوست داشتنی‌ای داشت. از سوی دیگر، روابط درستی میان این شخصیت‌ها برقرار بود و قصه به‌خوبی پرداخته شده بود. اتفاقات اصلی و فرعی این فیلمنامه نیز به‌درستی پیش می‌رفتند.


وی عنوان کرد: موضوع دوم، انتخاب بازیگران است. این کار در «سه‌دونگ سه‌دونگ» به‌خوبی انجام و بازیگران کاربلدی کنار یکدیگر چیده شده بودند. کم پیش می‌آید در یک مجموعه تلویزیونی ببینید که بازیگران خوب به درستی کنار هم قرار بگیرند. منظورم این است که چینش بازیگران در کنار یکدیگر موضوع مهمی است که در این سریال به‌خوبی انجام شده بود. تمام بازیگرانی که نقش‌های اصلی و فرعی را ایفا می‌کردند، هوشمندانه در کنار یکدیگر قرار گرفته و نقش‌ خود را به‌درستی ایفا می‌کردند. به عنوان نقطه قوت سوم این سریال باید به اجرا و پرداخت کارگردانی از طراحی صحنه گرفته تا انتخاب لوکیشن‌ها و ساختاری که در سریال مشاهده می‌کنیم، اشاره کرد. در بخش کارگردانی سعی شده بود که سکانس‌ها با دقت گرفته شود و سادگی زندگی روزمره به نمایش درآید. تلاش زیادی شد تا جزئیات یک زندگی معمولی به تصویر کشیده شود و مخاطب با سریال ارتباط برقرار کند.


احمدلو در پاسخ به این که ساختن کارهای طنز سخت‌تر است یا جدی گفت: اگر بخواهیم به لحاظ ارتباط برقرار کردن با مخاطب به این سؤال پاسخ بدهم باید بگویم که در حال حاضر مخاطبان بیشتر کارهای طنز را می‌پسندند. این موضوع مسئولیت سازندگان فیلم و سریال را بیشتر می‌کند. به طور کلی، ساخت کمدی از ملودرام سخت‌تر است. خنداندن مردم کار سختی است. وقتی قرار است یک سریال درام و رئال بسازی، کافی است واقعیتی را به تصویر بکشی و مردم را سرگرم کنی اما برای ساخت یک سریال طنز باید چیزی غیرواقعی و خنده‌دار را در قالب تصویر به مردم نشان دهی.


وی عنوان کرد: مجموعه کارهایی که تاکنون انجام داده‌ام نشان می‌دهد که به کارهای کمدی بیشتر علاقه بیشتری دارم. فعالیت‌های من بیشتر در زمینه طنز است. البته در ژانرهای پلیسی، اکشن و ملودرام هم کار کرده‌ام اما غالب کارهایم کمدی است.


احمدلو درباره معیارهایی که برای انتخاب بازیگران مدنظر دارد نیز گفت: چیزی که برایم اهمیت دارد این است که بازیگر بتواند به شخصیت نزدیک شود و آن نقش را خوب در بیاورد. خوش‌ذوق و بااستعداد بودن بازیگر برایم مهم است. به طور کلی، باید نقش‌ها را به افرادی بسپاری که نقش برایشان ملموس باشد و بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند.


کارگردان سریال «سه‌دونگ سه‌دونگ» درباره اینکه این سریال می‌تواند برای بینندگان عرب‌زبان آی‌فیلم عربی چه جذابیت‌هایی داشته باشد گفت: فکر می‌کنم دو حالت را می‌توانیم تصور کنیم. اول اینکه، ممکن است عرب‌زبان‌ها نتوانند با این سریال ارتباط برقرار کنند، زیرا مربوط به طرز زندگی ایرانی‌ها است؛ کوچه و بازار تهران را نشان می‌دهد و زندگی در کوچه پس‌کوچه‌های این شهر بزرگ را به تصویر می‌کشد. اما حالت دومی هم متصور است و آن اینکه، ممکن است همین زندگی ایرانی برای آن‌ها جذاب باشد. اینکه ببینند مردم ایران چگونه زندگی می‌کنند و زندگی روزانه خودشان را چطور می‌گذرانند ممکن است برای آنان جالب باشد.


وی درباره کیفیت تولید و پخش سریال «سه‌دونگ سه‌دونگ» نیز گفت: فکر می‌کنم در کل در اجرا اتفاقات خوبی افتاد. دلیلش این بود که بازیگران درست انتخاب شده بودند و با علاقه کار می‌کردند. خود من با وجود مشکلات مختلفی که برای ساخت این سریال داشتم با جدیت کار می‌کردم و در مورد همه چیز دقت نظر داشتم. فکر می‌کنم با توجه به تمامی این مسائل در کل کار خوبی از آب درآمد و به ایده‌آل‌هایمان نزدیک شد. در مراحل ساخت سریال هم با توجه به چینش بازیگران و دقتی که به جزئیات می‌شد، قابل حدس بود که نتیجه کار خوب می‌شود.


احمدلو درباره این که ترجیح او کارگردانی یا بازیگری است گفت: علاقه و ترجیح من کارگردانی است. مجموعه فعالیت‌هایی که تاکنون داشته‌ام نیز این گرایش را نشان می‌دهد اما اگر نقش خوبی پیشنهاد شود که فکر کنم می‌توانم از عهده‌اش برآیم قبول می‌کنم. از سوی دیگر سه قالب سینما، تئاتر یا تلویزیون هم خیلی برای من هم مهم نیست هر جا که فرصتی باشد و بتوانم با مخاطب ارتباط بگیرم، فعالیت می‌کنم. در واقع تنها موضوعی که برایم اهمیت دارد این است که بتوانم با بینندگان مرتبط شوم و کار خوبی ارائه دهم.


انتهای پیام/4072/4104/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر