صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۶ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۸

6 شتاب‌دهنده در حوزه زیست‌فناوری پزشکی ایجاد شد

6 شتاب‌دهنده تخصصی در حوزه زیست فناوری پزشکی به همت کارگروه پزشکی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد شد.
کد خبر : 385841

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از مهم‌ترین اهداف تعیین‌شده در ستادهای معاونت علمی و فناوری ایجاد و توسعه شتاب‌دهنده‌هاست که در این چند سال، تعداد شتاب‌دهنده‌های مختلف در کشور افزایش چشمگیری یافته است.


با توجه به جایگاه و پیشرفت‌های قابل‌توجه زیست فناوری در جهان به‌ویژه در دهه 90 میلادی در راستای دستیابی به حیوانات شبیه‌سازی‌شده و سلول‌های بنیادی، باورهای مهمی در گسترش سطح توقعات علمی، بالینی و تجربی نسبت به علم زیست‌فناوری پزشکی شکل گرفت.


در همین ارتباط، اتمام پروژه ژنوم انسان در سال 2000 میلادی نیز از مهم‌ترین دستاوردهای مهم این رشته بود که با توجه به کاربردهای مهم آن، می‌توان نتایج آن را در حوزه‌های مختلف حیات بشری به‌عنوان نقطه عطفی در پیشینه علمی و کاربردی این رشته به‌حساب آورد.


خلاقیت‌های زیست‌فناوری پزشکی تجاری‌سازی می‌شود


با توجه به اهمیت بالای این رشته علمی در کشور، ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف شتاب‌دهی به توسعه زیست فناوری پزشکی در کشور اقدام به راه‌اندازی 6 شتاب‌دهنده در این حوزه کرده است.


این شتاب‌دهنده‌ها با حضور جوانان متخصص و فارغ‌التحصیلان این رشته و با هدف تجاری‌سازی و عملیاتی کردن ایده‌های خلاقانه آنها برای پیشبرد اهداف زیستی در کشور راه‌اندازی شده است. دنیای جدید دنیای کارآفرینان است. دنیای افراد خوش‌فکر با دیدگاه‌های منحصربه‌فرد، پشتکار زیاد و عزم جدی که می‌خواهند از طریق اجرایی‌کردن ایده‌های نوآورانه خود دنیا را به شکل بهتری از آنچه هست تغییر دهند.


یکی از راه‌های توسعه زیست فناوری در کشور نیز راه‌اندازی و حمایت از تشکیل شتاب‌دهنده‌هاست؛ زیرا برای توسعه زیست فناوری مشکلات فراوانی وجود دارد و تنها راه رفع این مشکلات استفاده از تجربیات دیگران است. افرادی که پیش از این مسیر سخت رسیدن به محصول دانش‌بنیان را طی کرده و تجربه کسب کرده باشند.


ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری تلاش می‌کند از این افراد با تجربه به‌عنوان راهنما استفاده کند. با همین هدف ستاد اقدام به راه‌اندازی شتاب‌دهنده‌هایی در تمام حوزه‌های مرتبط با زیست فناوری کرده است. یکی از این حوزه‌های مهم و پرکاربرد زیستی، «زیست فناوری پزشکی» است.


شتاب‌دهنده‌ها در حوزه زیست فناوری پزشکی به افراد خلاق در این زمینه کمک می‌کنند تا ایده‌های خام خود را به محصول و یا خدمات تبدیل کنند و به مرحله تجاری‌سازی برسانند. پس از این مرحله، محققان می‌توانند از صندوق زیست‌فناوری برای اجرایی کردن ایده‌های خود استفاده کنند.


انتهای پیام/4115/4021/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر