حب اهل بیت(ع) تنها راه نجات و رستگاری است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، محمد آقامولایی در کارگاه سیری در نهج البلاغه که ظهر امروز با حضور کارکنان و اعضای تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد، اظهار کرد: حیات انسانها در تمام مکاتب و ادیان دارای سه عنصر کلیدی و اساسی طول، عرض و ارتفاع است و همه ادیان برای پاسخگویی به سؤال انسانها درباره چیستی حیات به وجود آمدهاند.
وی ادامه داد: طول حیات عبارت است از مقدار حیاتی که انسان در این دنیای مادی از لحاظ کمی و زمانی میگذراند.
رئیس بنیاد نهجالبلاغه کرمان افزود: امکاناتی که در طول حیات هر انسان مورد استفاده قرار میگیرد، سبب تعیین مقدار عرض حیات بشریت است.
آقامولایی با بیان این موضوع که انسان با سایر موجودات زنده در طول و عرض حیات داری اشتراکاتی است، تصریح کرد: ارتفاع حیات موجب تمایز انسان از سایر موجودات میشود و شامل آن مقدار حیاتی است که پشتوانه عقل سلیم داشته باشد و این موضوع در ادیان و مکاتب مختلف دارای درجات خاص خود است.
پژوهشگر حوزه نهجالبلاغه خاطرنشان کرد: غرض خداوند از خلقت انسانها، خردورزی و حیات معقول و آگاهانه است که مورد تأکید بزرگان دین اسلام نیز قرار گرفته است.
وی با یادآوری داستان آزادگی حربنیزید ریاحی و تأثیر احترام این شخصیت به حضرت فاطمه(س) در تغییر مسیر زندگی حرّ عنوان کرد: اگر کسی در دلش ذرهای حب و علاقه به حضرت زهرا(س) داشته باشد، قطعاً عاقبت به خیر خواهد شد که این موضوع توسط علمای اهل سنت نیز مطرح شده است.
رئیس بنیاد نهجالبلاغه کرمان با تأکید بر این موضوع که مکتب تشیع دارای جایگاه والایی در میان تمام ادیان و مکاتب الهی است، اظهار کرد: هر مکتبی که پیشوایان آن بتوانند مسائل اساسی دین و مکتب خود را بر سایر مکاتب برتری بخشند، بهنحوی که سایران در مقابل آن خضوع کنند قابلیت تمسکجستن را دارد.
وی تأکید کرد: علمای بزرگ اهل سنت و بزرگان و دانشمندان مسیحی بارها تفکرات امام علی(ع) را مورد بررسی قرار داده و امیرالمؤمنین(ع) را دارای بالاترین فضیلتها برشمردهاند.
آقامولایی اظهار کرد: انوار الهی اهل بیت(ع) به قدری درخشان و قابل فهم است که نه تنها دینداران عالم بلکه بزرگان مکاتب غیرالهی نیز به ارزش والای وجودی این بزرگواران اعتراف کردهاند.
رئیس بنیاد نهجالبلاغه کرمان با تأکید بر اینکه راه سعادت در پرتو منویات اهل بیت(ع) نهفته است، افزود: اگر بخواهیم در زندگی شأن و منزلت پیدا کنیم و دارای زندگی با ارتفاع شویم، باید به مکتب امام علی(ع) و نهجالبلاغه تمسک جوییم.
پژوهشگر حوزه دین و مکتب اهل بیت(ع) گفت: جهان اسلام به قدری دچار تشتت و افتراق شده است که با جمعیت بیش از یک میلیارد و 700 میلیونی خود همچنان از 12 میلیون صهیونیست ضربه میخورد.
آقامولایی با تأکید بر این موضع که باطن و دل جوانان صاف و زلال است، افزود: اگر جوانان راه درست را پیدا نکنند، دچار گمراهی میشوند و گاهی اوقات متولیان فرهنگی با روشهای غلط اجرایی سبب انحراف و شبهه میان جوانان میشوند.
رئیس بنیاد نهجالبلاغه کرمان خاطرنشان کرد: اگر مترجمی مانند امام علی(ع) و اندیشههای ناب ایشان در کنار قرآن نباشد، این کتاب به منبع گمراهی تبدیل خواهد شد همانطور که در میان داعش در حال وقوع است.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/