مرکز آمار گزارش داد؛
تغییرات قیمت مواد خوراکی در اردیبهشتماه
مرکز آمار متوسط قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری در اردیبهشتماه را اعلام کرد که بر این اساس قند و شکر بیشترین افزایش قیمت را نسبت به فروردینماه داشته است.
کد خبر : 385455
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از مرکز آمار، بر اساس نتایج بهدستآمده در اردیبهشتماه ١٣٩٨، بیشترین افزایش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام «قند» با ٢٥,٦ درصد افزایش، «شکر» با ٢٥ درصد افزایش و «برنج ایرانی درجهیک» با ١٨.٥ درصد افزایش بوده است. در این ماه اقلام «پیاز» (٣٣.٤ درصد)، «خیار» ( ١٨.١ درصد) و «مرغ ماشینی» ( ١٧.٨ درصد) نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشتهاند.
بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (اردیبهشت ١٣٩٧) مربوط به اقلام «پیاز» با ٣٠٦ درصد افزایش، «رب گوجهفرنگی» با ٢٤٦.٦ درصد افزایش، «سیبزمینی» با ٢٤١.٣ درصد افزایش، «گوجهفرنگی» با ١٨٦.٨ درصد افزایش و «سیبدرختی زرد» با ١٤٢.٧ درصد افزایش است.
4
انتهای پیام/4129/4083/
انتهای پیام/