صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۴۰ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۸
مرکز آمار گزارش داد؛

تغییرات قیمت مواد خوراکی در اردیبهشت‌ماه

مرکز آمار متوسط قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری در اردیبهشت‌ماه را اعلام کرد که بر این اساس قند و شکر بیشترین افزایش قیمت را نسبت به فروردین‌ماه داشته است.
کد خبر : 385455

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از مرکز آمار، بر اساس نتایج به‌دست‌آمده در اردیبهشت‌ماه ١٣٩٨، بیشترین افزایش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام «قند» با ٢٥,٦ درصد افزایش، «شکر» با ٢٥ درصد افزایش و «برنج ایرانی درجه‌یک» با ١٨.٥ درصد افزایش بوده است. در این ماه اقلام «پیاز» (٣٣.٤ درصد)، «خیار» ( ١٨.١ درصد) و «مرغ ماشینی» ( ١٧.٨ درصد) نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته­‌اند.


بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (اردیبهشت ١٣٩٧) مربوط به اقلام «پیاز» با ٣٠٦ درصد افزایش، «رب گوجه‌فرنگی» با ٢٤٦.٦ درصد افزایش، «سیب‌زمینی» با ٢٤١.٣ درصد افزایش، «گوجه‌فرنگی» با ١٨٦.٨ درصد افزایش و «سیب‌درختی زرد» با ١٤٢.٧ درصد افزایش است.


4


انتهای پیام/4129/4083/


انتهای پیام/

ارسال نظر