صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۳ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
معاون وزارت بهداشت:

یکی از راه‌های کنترل مصرف نمک استفاده از نان‌های صنعتی است

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: یکی از راهکارهای عملی برای کنترل و کاهش مصرف نمک این است که مردم به سمت مصرف نان‌های صنعتی بروند.
کد خبر : 384932

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وبدا، علیرضا رئیسی درخصوص شوری نان‌ها به عنوان قوت غالب ایرانیان، تصریح کرد: یکی از راهکارهای عملی برای کنترل و کاهش مصرف نمک، این است که نمک مصرفی قوت غالب مردم کاهش پیدا کند. این موضوع راهکاری است که در کشورهای دنیا نیز عملیاتی شده است. 
وی افزود: در کشور ما نیز یکی از غذاهایی که مصرف زیادی دارد، نان است. در این راستا، یکی از بهترین راهکارها، رفتن به سوی تولید نان های صنعتی است؛ چراکه در نان‌های صنعتی می‌توان کنترل بهتری بر میزان نمک مصرفی انجام داد.


معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: متأسفانه در کشور ما نان‌های سنتی طرفدار زیادی دارد. این موضوع ایراد ندارد، اما مشکل اینجا است که کنترل نمک در تولید نان‌های سنتی بسیار سخت است. از طرفی، به گفته صنف نانوایی‌ها، به دلیل نامناسب بودن کیفیت آردها، مجبور به استفاده از نمک بیشتر برای فرآوری خمیر نان هستند. 
رئیسی بیان کرد: در این زمینه نظارت‌ها و کنترل‌های بسیاری از سوی معاونت بهداشت و غذا و دارو انجام می‌شود. با نانوایی‌های متخلف برخورد شده و تعدادی از آنها نیز پلمب شده‌اند. اما این برخوردها، راهکار اصلی موضوع نیست، بلکه راهکار اصلی کاهش نمک در نان‌ها، بازنگری بر کیفیت گندم و آرد یا تولید نان‌های صنعتی است.


انتهای پیام/4076/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر