صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۸ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۸
رئیس دانشگاه آزاد رامسر:

رزمندگان جوان فتح خرمشهر را رقم زدند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر گفت: آزادسازی خرمشهر یكی از اتفاقات نشاط‌آفرین برای مردم ایران در دوران جنگ تحمیلی بود که به دست رزمندگان جوان اتفاق افتاد.
کد خبر : 384658

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، علیرضا یکرنگی در مراسم خاطره‌گویی که صبح امروز به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر به همت معاونت فرهنگی و بسیج اساتید این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: آزادسازی خرمشهر یكی از اتفاقات نشاط‌آفرین برای مردم ایران در دوران جنگ بود که به دست رزمندگان جوان اتفاق افتاد، امروز هم این فرزندان جوان هستند که باید آینده کشور را بسازند و کشور باید به آنان اعتماد کند.


وی افزود: در فتح خرمشهر با وجود اینکه دشمن بسیار قوی‌تر و مجهزتر بود؛ اما تلاش رزمندگان و رشادت‌های شهیدان سبب شد به این پیروزی مهم دست‌ یابیم.


در ادامه يكی از يادگاران دفاع مقدس در این مراسم گفت: سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر توسط رزمندگان در دوران جنگ هشت‌ساله  تحمیلی، نمادی از خودباوری، عزم و اتحاد ملی مردم ایران در برابر هجمه‌های دشمنان است.


فرامرز بشارتی با بیان اهمیت عملیات بیت‌المقدس گفت: آزادسازی خرمشهر يكی از مهم‌ترین اهداف عمليات بیت‌المقدس در جنگ ايران و عراق بود كه پس از 578 روز اشغال در سوم خرداد سال 1361 صورت گرفت که این عملیات سه مرحله داشت و در مجموع 25 روز طول کشید.


وی خاطرنشان کرد: در جریان آزادسازی خرمشهر حدود ۱۹ هزار عراقی به اسارت نیروهای ایرانی درآمدند.


رزمنده اطلاعات و عملیات دوران دفاع مقدس افزود: پس گرفتن خرمشهر، سبب تغییراتی مانند توازن سیاسی ـ نظامی در جنگ و منطقه خلیج فارس شد که به سود ایران بود.


بشارتی تصریح کرد: از سال 1361 و در سن 18 سالگی به جبهه اعزام شدم و تا پایان در جنگ تحمیلی حضور داشتم و با افتخار می‌گویم یکی از کسانی هستم که ایران اسلامی را دوست دارم و تا آخرین‌ نفس پای آن ایستاده‌ام.


در این مراسم از دانشجویان مجتبی تاش‌موسی فرزند شهید مدافع حرم شهید مصطفی تاش‌موسی به‌عنوان ممتاز فرهنگی و سیده‌طیبه میری فرزند جانباز میرآقا میری به‌عنوان ممتاز علمی تجلیل شد.


انتهای پیام/4117/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر