صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۱ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸

سیمای وحدت آفرین ‌‌

‌‌یكی از كاركردهای سرنوشت‌ساز رسانه‌های جمعی در هر كشور، تقویت وحدت و همدلی میان مردم آن مرزوبوم است.
کد خبر : 384424

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، یكی از كاركردهای سرنوشت‌ساز رسانه‌های جمعی در هر كشور، تقویت وحدت و همدلی میان مردم آن مرزوبوم است. چنین انتظاری از رسانه‌ها در كشوری مانند ایران كه از اقلیت‌ها، مذاهب و قومیت‌های متنوع تشکیل‌شده از اهمیت افزون‌تری برخوردار است. به همین دلیل رسانه ملی به‌عنوان رسانه‌ای كه بیشترین ضریب نفوذ و گستره مخاطب را در سراسر كشور دارد، تلاش برای اتحاد و مقابله با تفرقه را به‌عنوان یكی از مأموریت‌های اصلی و سیاست‌های راهبردی خود سرلوحه عمل قرار داده است. این مهم ازآنجا ضرورت دارد كه از یک‌سو، رهبر كبیر انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) و نیز رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی)، هرگونه تخطی از وحدت در دو سطح ملی و اسلامی را محكوم و عامل آسیب دانسته‌اند و از سوی دیگر، دولت‌های متخاصم با كشور عزیزمان و رسانه‌های وابسته به آن‌ها در تمام 40 سال گذشته، نهایت تلاش خود را بر تفرقه‌افكنی و گسست به كار بسته‌اند و به هر بهانه‌ای در ایجاد تفرقه میان ایرانیان فعالیت می‌كنند؛ به‌ویژه رسانه‌هایی كه در انگلیس هدایت می‌شوند، انواع ترفندها را باهدف تفرقه‌افكنی بین مذاهب مختلف به كار می‌گیرند.


در طول سال‌های گذشته حتی شبكه‌هایی مختص توهین به مقدسات گروه‌های مختلف مذهبی توسط دولت‌های غربی راه‌اندازی شده است.با چنین پیش‌زمینه‌هایی، رسانه ملی، ضمن حفظ منافع ملی، همواره بر اصل اساسی وحدت و احترام به مقدسات برادران و خواهران و علمای بزرگوار اهل سنت تأکید داشته و دارد. به همین دلیل معاونت سیما، خود را موظف به این مهم می‌داند كه برنامه‌ها و محصولات خود را منطبق با این اهداف تنظیم و تولید كند.


بدون تردید، پاك و خالص‌ترین رسانه در حفظ احترام به مذاهب و ادیان مختلف، رسانه ملی است چون اساساً تلویزیون جمهوری اسلامی ایران، همه ایرانیان از هر طیف و گروهی را یك خانواده می‌داند. تعهد به اصل وحدت و احترام به ارزش‌های اهل سنت منجر به برخورد قاطع سازمانی در عالی‌ترین سطح و طرح شكایت از مداح هتاك عامل جسارت به مقدسات اهل سنت در یك برنامه زنده تلویزیونی (خارج از اراده مدیران سازمان) شد و به‌هیچ‌وجه اجازه داده نشد خواب بدخواهان نظام و تفرقه‌افكنان تعبیر شود.


این رویكرد درباره اقوام كشورمان نیز صدق می‌كند. سیاست و راهبرد رسانه ملی از ابتدای فعالیت خود تاكنون، همگرایی قومیت‌های متنوع كشور بوده است؛ گرایشی كه در برنامه‌های نمایشی و سریال‌های تلویزیونی نیز به‌خوبی دیده می‌شود. نمونه بارز این سیاست‌گذاری در پربیننده‌ترین سریال نوروز امسال یعنی «نون خ» دیده شد. سریالی كه زیبایی‌ها و جلوه‌های فرهنگی یكی از اقوام اصیل ایرانی یعنی قوم كرد و منطقه كردستان را به تصویر كشید. منطقه‌ای كه ازقضا بیشتر مردم آن را اهل سنت تشكیل می‌دهد.


منبع:جام‌جم


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر