صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۲۸ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
بابایی در گفتگو با آنا:

28 باب آزمایشگاه و كارگاه در دانشگاه آزاد تویسرکان فعال است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان عنوان کرد: 22 باب آزمایشگاه، 6 باب كارگاه و 3 سایت كامپیوتری فعال در اختیار گروه‌های آموزشی این دانشگاه است.
کد خبر : 384353

مجتبی بابایی به مناسبت سالروز راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان(نهم خرداد 1366)  در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تویسرکان به بیان گزارشی مختصر از تاریخچه و مهم‌ترین دستاوردها و برنامه‌های پیش رو در حوزه‌های مختلف این واحد دانشگاهی پرداخت.


وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان با درجه بزرگ و مساحت 193 هزار و 100 متر مربع و زیربنای ساختمانی 31 هزار و 83 مترمربع کنونی، نهم خرداد 1366 در ساختمان استيجاری مربوط به اداره آموزش و پرورش به مساحت 300 متر مربع  راه‌اندازی و در سه رشته تحصيلی به رياست مرحوم مصطفی كيايی آغاز به كار کرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان با توجه به ایجاد بنای جديد دانشگاه در سال 1371 در جوار آرامگاه حضرت حيقوق نبی(ع) گفت: در همان سال رياست دانشگاه به حجت‌الاسلام علی‌محمد برنا واگذار شد و رشته‌های تحصيلی به 13 رشته افزايش يافت و ساختمان‌های خوابگاه الغدير، ساختمان سرايداری، خوابگاه فاطميه، سوله ورزشی، كتابخانه، ساختمان فنی و مهندسی در چهار طبقه، انبار و جمعاً به مساحت 14 هزار و 126 مترمربع احداث شد.


بابایی اضافه کرد: سال 1382 غلامعلی حاجی سرپرستی این دانشگاه را بر عهده گرفت و رشته‌های تحصيلی به 17 رشته افزايش يافت و واحد تویسرکان به‌عنوان واحد متوسط در سطح دانشگاه‌های آزاد معرفی شد. پس از آن در سال 1383 رياست دانشگاه به مجيد شمس واگذار شد و واحد تويسركان از لحاظ کمی و كيفی رشد چشمگيری کرد و رشته‌های تحصيلی آن تا 53 رشته ازجمله كارشناسی ارشد زبان و ادبيات فارسی افزايش يافت.


وی اظهار کرد: سال 1387 تا اوخر سال 92 سعيد جامه‌بزرگی رياست واحد تویسرکان را عهده‌دار شد و رشته‌های تحصيلی به 77 رشته رسيد. می‌توان مهم‌ترین اقدامات در این مقطع زمانی را در زمينه‌های عمرانی و خريداری بيش از 9 هكتار زمين، تكميل بنای خوابگاه دانشجويی خواهران با تجهيزات ورزشی در محوطه خوابگاه، تكميل بنای بانك دانشگاه، احداث پاركينگ ضلع شمالی و  جنوبی، احداث انبار جديد و احداث طبقه سوم كتابخانه جمعاً به مساحت 11 هزار و 300 مترمربع ذکر کرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان سپس به دوران تصدی ریاست خود از 25 اسفند 1392 تاکنون در این دانشگاه اشاره کرد و به آنا گفت: واحد تویسركان اکنون با دارابودن 30 باب كلاس درس، 22 باب آزمایشگاه، 6 باب كارگاه و 3 سایت كامپیوتری در اختیار گروه‌های آموزشی پرستاری و مامایی، برق و الكترونیك، كامپیوتر، معماری، حسابداری، فیزیك، شیمی، زیست شناسی، زبان انگـلیسی، كشاورزی و تربیت بدنی در مساحتی برابر با 2 هزار و 435 متر مربع مشغول سرویس‌دهی و خدمات‌رسانی به بیش از هزار دانشجوی در حال تحصیل بوده و از بدو تأسیس تاکنون بیش از هزار و  420 نفر فارغ‌التحصیل داشته است.


بابایی درباره امکانات، قابلیت‌ها و توانمندی‌های واحد تویسرکان خاطرنشان کرد: این واحد دانشگاهی با بیش از ۱۰۰ رشته تحصیلی، امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی، نیروی انسانی توانمند و هیئت علمی مجرب، نخستین واحد دانشگاه آزاد در استان و بزرگترین مجتمع دانشگاهی در شهرستان تویسرکان است.


وی با بیان اینکه 62 عضو هیئت علمی تمام‌وقت و تعداد 52 نفر به‌صورت حق‌التدریس در امر آموزش با این واحد دانشگاهی همکاری دارند، ادامه داد: تاکنون حدود 20 نفر از کارکنان رسمی و دو نفر از اعضای هیئت علمی هم بازنشسته و یا بازخرید شده‌اند. واحد تویسرکان اکنون دارای 42 نفر کارمند رسمی به علاوه ۱۱ نیروی شرکتی خدماتی تأسیساتی است.


رئیس واحد تویسرکان خاطرنشان کرد: این دانشگاه به‌جز رشته‌های کارشناسی ارشد و کارشناسی پرستاری و مامایی در تمام رشته‌های تحصیلی مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کاردانی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.


بابایی از امضای تفاهم‌نامه همکاری با اداره آموزش و پرورش به‌منظور استفاده از امکانات و برگزاری کارگاه‌های آموزشی خبر داد و گفت: کاشت بیش از 250 نهال گردو به عنوان محصول استراتژیک و سودآور و کاهش 50 درصدی مصرف آب و در نتیجه کاهش چشمگیر آب‌بها با حذف کامل آبیاری فضای سبز دانشگاه با آب شهری از اقدامات دانشگاه برای درآمدزایی و صرفه‌جویی در هزینه‌ها بوده است.


این مسئول، کارگاه‌های  نسخه‌نویسی،  مدیریت تعالی سازمانی EFQM،  مقاله‌نویسی و پروپوزال‌نویسی،  ثبت سه هسته فناور در مرکز رشد، یک طرح پژوهشی خاتمه‌یافته، مقالات ارائه شده علمی پژوهشی به وزارتین و 9 مقاله ISI را برخی از دستاوردهای پژوهشی واحد تویسرکان دانست.


رئیس واحد تویسرکان درباره مجتمع آموزشی سما وابسته به این واحد دانشگاهی به آنا گفت: این مجتمع آموزشی با به‌کارگیری کادر آموزشی و اجرایی توانمند، سال گذشته در مقطع دوم دبیرستان دخترانه افتتاح و در سال جاری نیز با گشایش دبستان پسرانه و دخترانه توسعه یافته و اکنون بیش از 256 دانش‌آموز در آن مشغول به تحصیل هستند که اضافه‌شدن سایر پایه‌های تحصیلی به این مجتمع آموزشی از برنامه‌های دانشگاه در سال جاری است.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر