صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۹ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۸
ترامپ:

ژاپن میان ایران و آمریکا میانجی‌گری کند

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: واشنگتن تمایل دارد که ژاپن با هدف کاهش تنش در منطقه، میان آمریکا و ایران میانجی‌گری کند.
کد خبر : 384284

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از «العربیه»، دونالد ترامپ در نشست خبری مشترک با شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن گفت: «واشنگتن تمایل دارد که ژاپن با هدف کاهش تنش در منطقه، میان آمریکا و ایران میانجی‌گری کند، بنابراین منتظر چنین اقدامی می‌مانیم».


وی با تکرار توهمات خود درباره تمایل ایران برای مذاکره با آمریکا افزود: «ما در صورتی که ایران بخواهد، حاضر به گفتگو هستیم و شاید چنین اتفاقی رخ داد».


رئیس‌جمهور آمریکا درباره پرتاب موشک‌های کوتاه‌برد کره شمالی تصریح کرد:‌ «این اقدام را نمی‌توانم ناقض تعهدات پیونگ یانگ بدانم. طبعاً کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی قصد دارد کشور خودش را قدرتمند جلوه و قدرت اقتصادی خود را افزایش دهد. البته وی باید بداند که با سلاح اتمی هرگز چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد».


ترامپ، اون را فردی باهوش توصیف کرد و گفت: «تحریم‌های آمریکا علیه کره شمالی به قوت خود باقی است و وی باید تصمیم بگیرد که چه اقدامی انجام دهد؛ ما گروگان‌هایمان را پس گرفته‌ایم و در دو سال اخیر نیز هیچ آزمایش اتمی انجام نشده است».


رئیس‌جمهور آمریکا درباره احتمال امضای توافق جدید با ایران تأکید کرد: «من به این موضوع اعتقاد دارم و البته می‌دانم که ایرانی‌ها زیرک هستند و دستیابی به این توافق ممکن است».


ترامپ بار دیگر با توهین به ملت ایران، کشورمان را تروریست خطاب کرد و مدعی شد: «آنها پیش از آنکه در آمریکا به قدرت دست یابم تروریست بودند و مشاهده کنید بعد از آنکه زیر میز توافق هسته‌ای با ایران زدم چه اتفاقی افتاد؛ آنها در حال عقب‌نشینی (از منطقه) هستند و با مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند».


با وجود این، رئیس‌جمهور آمریکا ایران را دارای یک ظرفیت بزرگ اقتصادی خواند و گفت: «آنها می‌توانند به صحنه جهانی بازگردند؛ من دنبال تغییر نظام در ایران نیستم ولی آنها باید به سلاح اتمی یک نه بزرگ بگویند».


انتهای پیام/4033/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر