انجمن بینالمللی مهندسین برق و الکترونیک 400 هزار عضو دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نجفآباد، همزمان با برگزاری دهمین گردهمایی سالیانه و بیستمین نشست دانشجویی بخش ایران IEEE که در حاشیه بیست و هفتمین کنفرانس مهندسی برق ایران (اردیبهشت98) در دانشگاه یزد برگزار شد، محمدرضا یوسفی عضو هیئت علمی و مشاور شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد به عنوان مشاور برتر بخش ایران معرفی و از وی تجلیل شد.
این کنفرانس با هدف گسترش دانش فنی از طریق ایجاد محیطی برای تبادل نظر علمی و فنی، ارائه آخرین یافتههای پژوهشی و تشویق مشارکت محققان برنامهریزی شده است.
بخش ایران IEEE متشکل از 54 دانشگاه سراسری و آزاد اسلامی کشور دارای رشتههای مهندسی برق و کامپیوتر در راستای ارج نهادن به تلاش پیشکسوتان، پژوهشگران و دانشجویان در راستای ارتقای جایگاه علمی و صنعتی رشته مهندسی برق کشور، همه ساله استادان پیشکسوت در این رشتهها را پس از بررسیهای لازم معرفی و جوایزی را به منتخبان اهدا میکند.
شاخه دانشجویی نجفآباد 26امین شاخه تأسیس شده در بخش ایران بود که سال 2010 به همت محمدرضا یوسفی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد راهاندازی شد.
وی از همان سال تاکنون مشاور شاخه نجفآباد در بخش ایران نیز بوده است. هیئت رئیسه این شاخه هر سال در ماه اسفند توسط دانشجویان انتخاب میشود. شاخه نجفآباد تاکنون افتخارات زیادی در بخش ایران و دانشگاه داشته که از جمله آنها میتوان به کسب عنوان شاخه قابل تقدیر بخش ایران در سال 2011 اشاره کرد.
بخش ایران IEEE بهصورت سالانه جوایزی را با عنوانهای؛ استاد پیشکسوت در امر آموزش، استاد پیشکسوت در امر پژوهش، زنان در مهندسی، پروژه تخصصی برگزیده کارشناسی و پایاننامه کارشناسی ارشد، رساله برگزیده دکتری، شاخه دانشجویی برگزیده، شاخههای دانشجویی قابل تقدیر و مشاور برگزیده دانشجویی را برای ارجنهادن به تلاش پیشکسوتان، پژوهشگران و دانشجویان در راستای ارتقای جایگاه علمی و صنعتی رشته مهندسی برق کشور، اعطا میکند.
یوسفی عضو هیئت علمی و رئیس مرکز تحقیقات ریزشبکههای هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد که اکنون عضو ارشد(Senior Member) انجمن بینالمللی مهندسین برق و الکترونیک IEEE است درباره این انجمن بینالمللی به خبرنگار آنا گفت: انجمن بینالمللی IEEE مخفف Institute of Electrical and Electronics Engineers بزرگترین انجمن حرفهای از نظر وسعت و تعداد اعضا در جهان است که در ارتباط با نوآوریها و دستاوردهای پیشرفته تکنولوژیکی در بخش برق و الکترونیک برای استفاده بشریت است.
وی ادامه داد: این سازمان با بیش از ۴۰۰ هزار عضو در بیش از ۱۶۰ کشور جهان، دارای بیشترین شمار اعضا از هر سازمان حرفهای دیگری است که از این میان بیش از ۶۸ هزار عضو آن دانشجو هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد گفت: این انجمن و اعضای آن از طریق انتشارات پرارجاع آن، کنفرانسها، استانداردهای تکنولوژیک و فعالیتهای آموزشی حرفهای الهام بخش جامعه جهانی هستند.
یوسفی خاطرنشان کرد: این مؤسسه حدود 30 درصد از کل انتشارات جهان را در زمینه برق و کامپیوتر منتشر میکند و شمار ژورنالهای دارای رتبه ISI آن از 130 عدد تجاوز میکند. علاوه بر اینها این مؤسسه از مؤسسات مهم استانداردسازی در دنیاست و این کار را از طریق انجمن استاندارد آیتریپلای انجام میدهد.
وی یادآور شد: استانداردسازی این مؤسسه طیف وسیعی از موضوعات را دربرمیگیرد از جمله: مهندسی پزشکی، فناوری اطلاعات، مخابرات، حمل و نقل و نانوفناوری. IEEE اعضای خود در جهان را در 10 ناحیه تقسیم کرده که قاره اروپا، آفریقا و منطقه خاورمیانه در ناحیه 9 این تقسیمبندی قرار دارند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد اظهار کرد: بخش ایران که در ناحیه 9 IEEE قرار دارد، سال ۱۹۷۰ به همت شهید دکتر عباس چمران تأسیس شد و بهصورت دوسالانه اعضای هیئت رئیسه آن توسط انتخابات مشخص می شوند.
یوسفی یادآور شد: اکنون بخش ایران از 54 شاخه دانشجویی در دانشگاههای سراسری و آزاد تشکیل شده که در هر شاخه یک عضو هیئت علمی بهعنوان مشاور نقش هدایت دانشجویان شاخه برای انجام فعالیتهای علمی، پژوهشی و فوق برنامه آنها و ایجاد ارتباطات لازم بین بخش و دانشجویان شاخه را بر عهده دارد.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/