صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۶ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۴

نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی درباره بحران پناهندگان سوری برگزار می‌شود

سازمان همکاری اسلامی (OIC) قرار است امروز یکشنبه در جده عربستان، نشستی اضطراری با هدف بررسی بحران پناه‌جویان سوری برگزار کند.
کد خبر : 38339

به‌گزارش خبرنگار گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به‌نقل از خبرگزاری رسمی عربستان، سه کشور عضو سازمان همکاری اسلامی یعنی اردن، ترکیه و لبنان در حال حاضر پذیرای چهار میلیون نفر از آوارگان درگیری‌های سوریه هستند، این در حالی است که عربستان و دیگر کشورهای عرب حوزه خلیج‌فارس به‌دلیل بی‌توجهی به این بحران، با انتقاد مواجه شده‌اند.


براساس این گزارش، گرچه روز جمعه وزارت امورخارجه عربستان اعلام کرد که بیش از دو میلیون مهاجر سوری در این کشور حضور دارند، ولی به‌گفته خبرنگاران تردیدهای زیادی درباره این آمار وجود دارد.


جلسه سازمان همکاری اسلامی در حالی برگزار می‌شود که سازمان ملل متحد برآورد کرده است اگر جنگ داخلی سوریه ادامه یابد، تا پایان سال میلادی جاری یک میلیون نفر دیگر در این کشور آواره می‌شوند.


پیشتر «یعقوب حلو» هماهنگ‌کننده امور بشردوستانه در سوریه از کشورهای مختلف خواسته بود تا جایی‌که می‌توانند به برنامه‌های کمک به آوارگان سوری کمک کنند.


وی گفته بود: اگر برای پایان جنگ اقدامی انجام نشود، در ماه‌های آینده بسیاری از خانه‌هایشان آواره می‌شوند. ادامه این اوضاع باعث خواهد شد که وضع پناه‌جویان در اروپا به مرحله‌ای برسد که تنها سال‌های پایانی جنگ جهانی دوم با آن قابل مقایسه است.


در چهار سالی که از آغاز جنگ داخلی سوریه می‌گذرد، حدود نیمی از جمعیت ۲۲ میلیون نفری این کشور آواره شده‌اند که بیش از چهار میلیون نفرشان به کشورهای دیگر پناه برده‌اند.


سازمان ملل متحد وضع آوارگان سوری را بدترین بحران انسانی معاصر خوانده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر